[]

entelektüel olmak işe yarıyor mu?

karşı cins ilişkilerinde sizce entelektüellik işe yarıyor mu? ben sanki hiç görmedim gibi ama?




 
bizim insanımız entel dantel işler diye yanaşıyor entelektüel olmaya. kendinden biri olarak görmüyor karşısındakini. düşman belliyor veya ön yargılı yaklaşıyor. her entelektüel insanı ukala ve kibirli olarak adlediyor.

ancak entelektüel olan ya da entelektüel insanlara ilgi duyan bir azınlık da yok değil.
  • m murphy  (19.02.16 20:28:49) 
Benim gördüğüm kadarıyla her zaman bir tamamlayıcı rol oynuyor ama kesinlikle olay o değil.. Fiziksel özelliklerin yanında karşındaki insanı anlamak iyi bir diyalog yakalamak entellektüeliteden daha önemli.


  • lifeframe  (19.02.16 20:30:41) 
Pek bi yararı yok. Bestseller, popüler şeyleri takip etmek daha çok fayda sağlar. Biri 1 hatun düşürmene olanak verirse diğeri 5. Tabi asıl olay sende bitiyor :) eldekileri en efektif kullanmaya bakıyor


  • canercuxy  (19.02.16 20:41:00) 
yakışıklı değilsen ya da paran yoksa bir işe yaramıyor.


  • japan  (19.02.16 20:54:17) 
kullanmayı bilirsen yarıyor. kullanmayı bilmek silah gibi değil de, ağzın laf yapıyorsa, bildiklerini güzel aktarabiliyorsan manasında. entelektüel olup iki laf yapamayan bir sürü insan var. bir de entelektüel olmak biraz depresif, bir noktada ise kasıntı yapıyor insanı; çok çekilebilir değil yani entelektüeller.


  • baba jo  (19.02.16 20:59:20) 
meseleye böyle yaklaştığınız sürece sizin için hiçbir şey sizin işinize yaramaz.


  • fever  (19.02.16 21:11:41) 
Kibire ve egoya burunmedigi doğal olunduğu surece işe yariyor .


  • cabiday  (21.02.16 13:56:13) 
Çok zeki ve kültürlü olduğun için kaybediyorsun hep.


  • arnold schwarzeneger  (22.02.16 10:46:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.