[]

hiç falafel-şavurmacı açılıyor mu?

malum milyonlarca mülteci türkiye'ye gelmiş durumda. e aralarında hali vakti yerinde olanlar da var. falafel - şavurma akımı türkiye'de de başladı mı? bildiğiniz çılgınlık yahu aslında ve türkiye'de de deli gibi tutacağına eminim. yok mu şu işe giren bir suriyeli? yanılmıyorsam suriye'de de olan şeylerdi bu falafel ile şavurma.

mesela almanya'da 5 euro'ya şöyle bir şey yiyorsunuz: i.hizliresim.com ve aşırı lezzetli. mültecilerin faydasını da görse ülke biraz. neyse, açılmaya başladı mı böyle mekanlar?


 
savurma ne abi, doner varken yuzune bakmam yani.


  • fortisvita  (18.02.16 17:02:16) 
baya lezzetli yahu, soslu moslu.


  • soso  (18.02.16 17:03:06) 
1. falafelciler 5 senedir -hatta belki daha fazla- ortalıkta
2. türkiye'de kalan hali vakti yerinde mülteci yok, onlar hep avrupa'ya kaçtılar
3. 5 euro ucuz değil - en azındn türkiye için
  • la noix  (18.02.16 17:05:09) 
Kızılay'da Şavurma adında bir dürümcü var. Soslu dürüm tavuk döner satıyor. Farklı bir sosu var. Eğer gerçek şavurma oysa Ankara'da var. Güzel ama çok yeyince bayıyor.

www.savurma.com

Felafel'i de eskiden Suriyeli çalıştırılan, şimdilerde çalışan olmasa bile felafel satan bir yer var bildiğim. Öveçler Vadisi'ndeki spor tesisinin kafesi. Felafel'in içinde ne var tam olarak anlayamadım ama et yoktu, ondan eminim. Kıtır kıtır bir şeyler vardı ve dürüm olarak geldi. Dürümü de bizim bildiğimiz dürümlerden farklı gibiydi.

www.cinarspor.com
  • otonom  (18.02.16 17:07:07 ~ 17:08:35) 
hali vakti yerinde olanlar gitti. felafelci görüm birkaç kez.


  • sayns  (18.02.16 17:11:26) 
Ankara bahçelide yeni falafelci açıldı bi tane.


  • yatagants  (18.02.16 17:16:20) 
Şavurma efsane bulursan söyle bende gideyim


  • basond  (18.02.16 17:16:36) 
Daha başlamadı.


  • bigbadabum  (18.02.16 17:22:53) 
Karakoy'de Tahin bir de Serdari Ekrem sokaginin girisinde var simdi aklima gelen


  • Traveller  (18.02.16 17:25:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.