[]

büyük haritayı bir tek ben mi görüyorum?

Şimdi, kürtler iran-ırak-suriye-türkiye ye yayılmış durumdalar. bu cepte.

hepsinin ortak noktası aynı bölgede olmaları. bu da cepte.

e hacılar? adamlar ayrı ayrı ulkeleri isgal edip sonrasında birleşecekler? bunu bir tek ben mi görüyorum?

ırak zaten özerk, suriyede ypg özerk gibi, türkiye kötü durumda.

hop yapacaklar. hop. sonra bi bakmışsın büyük kürdistan amerika o. devletleri destekli.

neden görmüyorlar bunu hacıla?

 
Kürtleri kimsenin salamadığı için öyle bir olay olmaz. Amerika işime geldiği gibi kullanıyor ama iş ciddiye bindiğinde ki bir ara petrol satarız muhabbeti yapmışlardı. Amerika hemen el koydu. Yani karşısında biz devletiz diyebilecek bir kesim istemiyorlar. Kürtler de ortada dansöz, maşa artık ne dersen.


  • rhan  (18.02.16 09:20:26) 
goygoyu bırak ders çalış arkadaşım.


  • kampaspe  (18.02.16 09:21:29) 
Şimdi kürtler Suriye ve Esad askerleri ile ortak hareket ediyorlar Suriye ve Esad'ın kürtler muhalifler ile çatıştığı için işinde geliyor bu ama bak gör Suriye Putin desteği ile muhalifleri temizlediğinde sıra Suriye-Kürt çatışmasına gelecek. Bu sefer Amerika kurtarmaya çalışacak kürtleri.

Bizimkiler ileride Esad ve Rusya ile kanka olursa kimse şaşırmasın.
  • ihanet kac kisilik  (18.02.16 09:24:37) 
bütün afrika amerikalilar iyi basketbol oynar . bu cepte.
bütün iskandinavlar 2 metre boyunda yakisikli kadinlar ve erkeklerdir. bu cepte.
bütün almanlar domuz yer. bu da cepte.
bütün kürtler, politik, kültürel, ve inanc olarak birleşmişler, sinsi sinsi planlar yapıp sonra büyük kürdistani kuracaklarmıs. bunu nasil göremiyor insanlar.
  • thewizardofearthsea  (18.02.16 09:25:05) 
Doblo kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız yarın AKP ilçe teşkilatlarından birisinde başlatalım hemen. Ne de olsa büyük resim görülmüş :D


  • sevgikusunkanadinda  (18.02.16 14:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.