[]

apple mail/hotmail - gönderilen klasörü sorunsalı

macbook'ta apple mail uygulaması ile kullandığım hotmail hesabımdan gönderdiğim mailler giden klasöründe iki defa gönderilmiş gibi görünüyor. mail hesabıma tarayıcıdan da girdiğimde aynı şekilde görünüyor. karşı tarafa giden mailde ise bir problem yok, normal şekilde 1 defa gidiyor. aynı apple mail uygulamasında kullandığım gmail ve kurumsal mail hesabında ise problem yok. bir de ben mi bir şeyleri bozdum ya da kendi kendine bir değişiklik mi oldu bilmem ama bu olay son bir kaç gündür olmaya başladı

internette farklı forumlarda imap server olduğundan dolayı falan denmiş ama çözüm yolu gösteren yok. answers.microsoft.com şu sitede denilenler de fayda etmedi. nasıl çözeriz bilen var mıdır?


 
aynı sorun değil ama, giden maille ilgili bir sorunu hotmail'i kaldırıp outlook olarak kurunca düzelmişti bizdeki kullanıcılarda.


  • jugador  (17.02.16 11:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.