[]

doğru mu yapıyorum acaba?

--anne kız çatışması--

şimdi şöyle, babam vefat edince ailecek psikolojimiz dağıldı normal olarak.
annem ben ne desem kendisini sorgu altında, hesap vermek zorunda hissediyormuş oysaki bi "neden?" kadar basit sorular soruyorum.

atıyorum x bi yere gitmiş olsun
ne yaptınız? nasıl geçti? ne için gitmiştiniz?
soruları basit sorulardır dimi? hesap sorma amaçlı değildir?

arada unutuyo laf lafı açınca hatırlıyo çok da aklında tutmuyo olanı biteni.


nasıl anlıyorsa işte ben sana hesap vermeyeceğim sen benim annem değilsin beni böyle sorgulayamazsın böyle yaparak beni yanlışa itiyorsun yalan mı söyleyeyim illa


gibi laflarla geri dönüş alıyorum ben altı üstü basit sorulardan.

geçen gün dava vardı (aileyi ilgilendiren özel ve stresli bi dava) mesela,ben annemden haber bekliyorum ne oldu ne bitti diye, yazıp yazmadığını da duymadım tlf dan ses gelmedi yani. o sırada çalıştığım yerde aile dostu gibi bi kılkuyruk var-onun durumunu extra özet geçerim- sandalyede oturuyordu ben de oradan geçerken gördüm işte annem mesaj atmış ona ya da o kılkuyruk mesaj atmış whatsapp sayfası açıktı annemin adını net gördüm yani çevrimiçi de yazıyordu yani.

ben de işimi bitirip mesaj attım anne ben haber bekliyorum elin kılkuyruğuna yazıyorsun ona değil önce bana yazman gerekiyor diye. dedim takip edecek olsak iki programa bakar istesem arar bulurum neymiş lastseen kapatacakmış kapat dedim ya sanki giriş çıkışı gösteren program yok dedim


akşam evde kıyamet koptu tabi vay efendim sen beni mi takip ediyorsun ben istediğime yazarım sana mı soracağım ben istersem öğrenirsin anlatırım istemezsem haberin olmaz sana bundan sonra bişey anlatmayacağım sen benim annem değilsin gibi bi başladı. sinir etti ağladım yattım uyudum ama kardeşime de anlatıyo işte beni takip ediyomuş, işte o kılkuyruğun telefonu dikizlemiş beni zorla yanlışa itiyo haksız mıyım işte kendime yeni numara alacağım kendi adıma o zaman takip edemeyecek ler falan..

ben de sabah kalkınca yazdım işte ben kimseyi dikizlemiyorum saçma sapan düşünceleri bırak ben seni numaran benim adıma diye demedim senin ben çocukken yaptığınız gibi yapmıyorum yok telefon benim adıma hat benim elinden alırımları demiyorum lütfen bunun ayrımına var. kolay olanı seçmek zor olanda durmaktan daha basit dün de dediğin gibi biz en iyisi ev arkadaşı olalım ben sana sormayayım sen de bana sorma en temizi çünkü senin bu davranışlarından yıldım yoruldum usandım ve beni anlamayışından bıktım ev arkadaşlığı ise tamam zahmet edip cevap yazma ben okumayacağım dedim.


cevap yazmış ama okumadım sadece bildirim görmek istemediğim için açtım kapattım.

dünden beri diyorum bugünkü planlarınıza dahil etmeyin beni diye. bugün ortanca hasta evde kalacağım dedi annem de ben de indescribable ile giderim dedi bi 3 numara var 2 numara 3 numarayı alın ben hastayım bakamam dedi bende beni planlarına dahil etme başka işim var dedim ne yapacaksın dedi sanane dün konuşulması gerekeni konuştuk bitti ev arkadaşıyız detay bilmene gerek yok dedim

tamaaaam kızım taaamaam dedi klasik anne tamamı.



-kılkuyruk özeti-
babamın meslek odası ahde vefa gecesi düzenledi iki kişilik buyrun gelin dediler aile olarak plaket vereceklermiş falan. bu kılkuyruk takıldı peşimize içeriye kadar girdi biz gidecek diye bekledik gitmedi. annem de sürekli onunla muhabbet etti hayır benimle mi geldi onunla mı belli değil kılkuyruk da sürekli hadi kalkın gidelim modunda laflar söyledi bende gitmek istiyorsanız işte kapı gidin ben gelmiyorum dedim. kılkuyruk bu arada evli çocuklu. kıyamet koptu eve gelince 2 kişilik davetiye sonuçta madem 3 de girebiliyordu ben de gelirdim o adamın ne işi var aile meselesinde vs dedi kardeşim haklı olarak annem de ben valla çağırmadım gider sandım vs dedi de çok da inanmadım açıkçası ben o günden beri de uyuzum daha önceki dosyaları da eklendi kılkuyruğa sinir oluyorum gıcık oluyorum.
-kılkuyruk özeti son--




okuyanlara teşekkürlerimi sunuyorum ben ne yapayım bilemedim. öyle davranıyorum yok böyle davranıyorum yok. çıkmazda kaldım. :/
help

 
Oncelikle sanirim farkinda olmadan anneni biraz bunaltiyorsun. Bence annene alacagi kararlarda onun yaninda olacagini, ona destek olacagini gostermeyi deneyebilirsin. Bir gun hepiniz evlenip gideceksiniz ama o yalniz olacak.

Kilkuyruk dedigin adam babana karsi bir vefa borcu hissettiginden ya da iyi niyetinden sizin yaninizda olmaya calisiyor olabilir bu ihtimali de degerlendirmeni oneririm. Eger farkli bir niyette oldugunu dusunuyorsan senin yerinde olsam annemi onu ve esini eve davet edelim o kadar yanimizda oluyor adam hep der darlardim.
  • yorke  (14.02.16 11:34:55 ~ 11:35:52) 
Soruları başkası sorduğu zaman saatlerce anlatıyor. Ailemi ilgilendiren bişeyi o kılkuyruk tan önce benim bilmem gerekiyor ya da kardeşimin bilmesi gerekiyor. Ama bi bakıyorum ben kılkuyruk tan öğreniyorum olan biteni. Bunu hazmedemiyorum. Bana resmen sana istersem anlatırım yoksa hiç bişey öğrenemezsin dedi resmen önce başkası keyfim olursa sen dedi bana bunun alttan alınacak tarafı yok her yolu denedim ben artık ev arkadaşlığı ötesi yok. Hiç bişey sormuyorum o da benden ogrenemez. Yeter ben bunaldim ya. Aile içinde olan aile içinde kalır o herif her boku biliyor ben keyfi olursa öğreneceğim. O zamab ben kızı değilim demekki. Nasıl anlatayım bilemedim ben a desem de ters alıyor Z desem de. Çıkar yol bulamadım. Eylül de gidiyorum başka il e şafak sayıyorum gerçekten çünkü hazmedemiyorum yapılanı.


  • indescribable  (14.02.16 12:12:46) 
Kılkuyruktan öğrendiğin bir şey daha olursa onun önünde annene kız, benim neden haberim yok, başkalarından duyuyorum bu nedir falan diye. O da kendini huzursuz hissetsin biraz geri çeker kendini.
Anneni de sıkboğaz etme, sonra küsüp hiç konuşmazsınız iyi olmaz.

  • bigbadabum  (14.02.16 14:00:06) 
Zaten sık boğaz etmiyorum annemi ama.o öyle görüyor. Ben de onun istediği şekilde bıraktım ev arkadaşlığı olarak.

Dün gece ortancaya anlatırken işte ben de salonda olunca duydum işte zaten kılkuyruk a uyuz olmuş ilk fırsatta ilişki kesecekmiş bu peşimize takılma olayını bi arkadaşına anlatmış ne desin arkadaşı da bu herif sana yürüyor mu?
Annem öyle şey olmaz kan kardeşim o benim öyle bişey olduğu an siler atarım. Biz de yamuk olmaz vs demiş

Ben de kardes ayağı popo ayağı anne dedim başka da bişey demedim.


Var ama kılkuyruk un bi karın ağrısı da çözemedim.

Eşi ile de kavga etmiş eşi haklı ne bok yemeye takıldı peşimize?
  • indescribable  (15.02.16 06:48:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.