[]

Cc nin saçmalık olduğunu ve tek işinin yalakalık olduğunu düşünüyorum

am i right?




 
Cogunlukla


  • la noix  (12.02.16 18:58:47) 
Değil.


  • bigbadabum  (12.02.16 19:00:09) 
maillerdeki cc olayı mı?


  • basond  (12.02.16 19:00:11) 
@basond
Evet

  • aklimdakisorular  (12.02.16 19:03:22) 
bcc öyle olabilir. cc normal bence.


  • konskenkova  (12.02.16 19:04:46) 
Değil tabi ki.


  • Mcfly  (12.02.16 19:05:13) 
hayır yalakalık değil
cc olayı bir birim başka bir birimden iş istediğinde cc ye diğer birimin kendi biriminin amirini koyarsa işlerini daha bir ciddi yapıyorlar yoksa laubalilik vs oluşabiliyor.

  • basond  (12.02.16 19:05:21) 
tuvalete giderken bile sisi istiyor bazı mal yöneticiler.

ve biliyor musun? okumuyorlar.
  • anonymice  (12.02.16 19:06:35) 
Ben öyle düşünmüyorum. Cc olayı cc'lediğin kişide konuyla ilgili kulak dolgunluğu yapıyor.konuyu başkalarının da arşivine sokmuş oluyorsun.


  • delicevat  (12.02.16 19:13:05) 
bir çok işlevi var
* cc'deki kişinin bilgi sahibi olmasını sağlamak
* karşıdaki kişinin yöneticisini ekleyerek konunun daha dikkate alınmasını sağlamak.
* kendi yöneticini ekleyerek bak iş yapıyorum diye göstermek.
* başta herkes to'dayken sonra işle ilgili olmayan ancak bilgi sahibi olması gereken kişilerin bilgi sahibi olmalarını sağlamak gibi...
  • insan opusen hayvandir  (12.02.16 19:45:22) 
yanlis ve cok da sacma... bir islevi cevrenizdekiler kullanamiyor diye o islev hakkinda evrensel bir yargiya varamazsiniz.

bugun acil bir karar almamiz gerekti, mesela; bir tek e-mail ile bir suru departmandan fikir aldik. vay o onunla konusacak, vay bu bununla toplanacak diye beklemeden de karara vardik. harekete gectik, isin yarisini bitirdik, pazartesi planimizi hazirladik.

bazen bir e-mail icinde, birden fazla kisiye yaziyoruz. "merhaba a, lutfen... merhaba b, lutfen ... merhaba c, ..." diye. a biliyor ki, b de konuyla ilgili; b biliyor ki, a onun kararini bekliyor; c biliyor ki, meseleyi takip ediyoruz; mesele nerede takilmis anliyor; ve saire...

e-mail'in bir islevi kendini saglama almaksa, cc'nin bir islevi kendini daha saglama almak. "suna suna yazmistim, kapi gibi de e-mail'im var" demek, cunku.

bir reply to all'da bakiyorsun oncekinden baska bir yere sicramis konu. anliyorsun ki, oradaki iki kisi ayrica konusmus, ya da yazismis, mesela...
  • e haliyle  (12.02.16 20:13:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.