[]

İzmiri hiç bilmeyen biri için tavsiye - yardım.

Yatırım amaçlı...
İzmir'den ev alınır mı?
İzmir, Buca'dan ev alınır mı?
İzmir, Buca, İzkent'den ev alınır mı?

kiracı bulunur mu değerlernir mi?

fikrinizi alayım.

teşekkürler

 
İzmir den ev alınır.
Buca'dan ev alınır.
İzkenti bilmiyorum ama buca öğrenci semti olduğundan kolay kiracı bulunur o çevrede
  • alaimisema  (12.02.16 10:43:28) 
izmir'den alinir. ozellikle arazi bahce fln alinabilir cevre ilcelerden.


  • jimicik  (12.02.16 10:53:34) 
hertürlü alınır.


  • mymissingstars  (12.02.16 10:59:01) 
tam adamına sordun. 2 yıl önce ben de bu soruları sordum kendime ve aldım 2 tane 1+1 daire. ben tanesini 90'dan almıştım. alım satımıyla eşyasıyla bana 200'e mal olmuştu 2 daire. ikisini de 700den verdim kiraya. kiracıları sevdiğim için zam yapmadım hiç. hala 700'den duruyorlar.

evin fiyatı enflasyonla paralel artıyor aşağı yukarı. aşırı bir değerlenme yok şimdilik. belki ileride daha iyi prim yapar bilemiyorum.

yalnız izkent dediğiniz yer evka 1'in arkasıymış haritadan baktım şimdi. orda pek öğrenci kalıyor mu bilmiyorum. kuruçeşme veya adatepe'den almanız daha mantıklı olur sizin için.

kiracı bulunur mu konusuna gelince, bence ev kötü olmadıktan fiyat çok yüksek olmadıktan sonra bulunur kiracı. ama boş kalma ihtimali de yok değil çünkü çok fazla yeni ev yapılıyor hala.

bana sorarsanız ben almazdım. piyasa doymak üzere. geçen bir arkadaşım aydın'da 1+1 dairelerin 55-60 bin liraya satıldığını ve 500 lira kira getirdiğini söylüyordu. ben araştırmadım ama yakın zamanda araştıracağım. size de tavsiye ederim eğer gerçekten dendiği gibiyse aydında üniversiteye yakın daire almak daha mantıklı.
  • victum  (12.02.16 11:16:24) 
Yatirim tavsiyesi degil ama sehir mavisehir cigli tarafindan menemen taraflarina dogru kayiyor. Oralar cok degerlenecek bu cok acik bence ama, yine bilen birilerine sorun. Bölgeyi taniyan birileri varsa aynisini soyleyecektir


  • veritaslibertas  (12.02.16 14:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.