[]

fps pro gamerlar bir bakın mouse alcam fikir arıyorum.

bir kaç gündür araştırıyorum, logitech g303 en iyi sensöre sahipmiş şuan ve lift off neredeyse hiç yokmuş falan filan. ben quake 2 oyuncusuyum, zaman zaman q3 de oynuyorum ve cs go da oynuyorum.

bu mouse almaya değer bir mouse mu? daha iyisi var mı tavsiye edebileceğiniz..

pmw3366 sensör için en iyisi diyorlar...

 
ben şahsen logitech den şaşmayın derim ama zowie de övenler çok ben logitech'ciyim.


  • ampirikukumil  (12.02.16 02:27:28) 
araştırdığım kadarıyla g303 sensörü şuan piyasadaki en iyisiymiş. ama tabi başka mouse da alabilirim. a4tech x7 kullanıyorum şuan dev gibi mouse tip olarak deathaddder çakması. ama onu bile neredeyse finger tip kullanıyorum, avuç ayam padde ve parmaklarım dik duruyor. mouse u elimde oynatıyorum falan... ben pro gamer değilim ama iyi oynamak istiyorum. hikaye bu


  • sahipsiz  (12.02.16 02:31:07) 
Razer deathadder der giderim. Kullaniyorum ve cok memnunum.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.02.16 05:24:26) 
g303 al keyfine bak.


  • baldur2  (12.02.16 05:52:56) 
razer logitech steelseries zowie gibi markaların iyi modellerinde(logitechin dandik ucuz kablosuz şeyleri filan da var yani onlar dahil değil, oyun modellerini diyorum sadece) sensöre bağlı sorun yaşaman zor.
bu markalar profesyonel takımlar tarafından gerçek turnuvalarda da kullanılan, o profesyonel oyuncuların bile kullanmaya değer bulduğu modeller sonuçta. hepsiyle de iyi başarılar elde ediliyor.

burada en önemli nokta senin rahat kullanabilmen oluyor bu yüzden. sensörüne göre değil ergonomisine göre almanı öneririm ben. kullandığın x7 deathadder tarzı bir modelse ve büyük geliyor diyorsan deathadder alma. alıştım bununla rahatım değişsin istemem dersen deathadder al... ben de x7 kullanıyordum ve sadece kalıbı neredeyse aynı olduğundan eski mouseuma benzer olsun diye deathadder aldım. yine alacak olsam yine deathadder alırım.

küçük mouselarda zowie korelilerin filan sevdiği bir marka. lolde kullanıyorlar lcs oyuncuları
  • ucan spagetticanavari  (12.02.16 07:43:22) 
x7 den deathadder a geçmek ne farkettirdi peki?


  • sahipsiz  (13.02.16 01:23:48) 
razer deathadder


  • air  (13.02.16 01:28:17) 
peki, elimdeki de uyduruk da olsa bir gaming mouse. eğer daha iyisi ile değiştirirsem bir şeyler değişir mi? yoksa fark görmez miyim oyunumda?


  • sahipsiz  (13.02.16 01:39:33) 
oyle aman aman bir fark olmaz, hic adam vuramiyodum mouse aldim headshot atiyom herkese falan olayi olmaz, ama oyununu iyilestiriyor iste.

murat 131le yaris yapmakla, ferrari ile yaris yapmak gibi bisey. yetenek yoksa ikisinde de sonuncu oluyosun, yetenek varsa farkediyor.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (13.02.16 10:44:54) 
ben de jimmy gibi bir sürü logitech kullandım ve çift tıklama sorunu hepsinde oldu. şu an g700s kullanıyorum. 2 seneden biraz fazla. g700 vardı bundan önce g700 garantisinin bitmesine 1 ay kala bozuldu ve logi sağolsun g700s vermişti ve g700s te de ilk 3-5 aydan sonra 1 ay kadar falan çift tıklama sorunu oldu ama bi şekilde düzeldi ve o zamandan beri farenin solundaki 4 tuştan birisi arada çalşmıyor fareye bi koyuyorum çalışmaya başlıyor. günde bi kere oluyor bu olay. logitech gaming software ölsün. programı açtığımda farenin kendisinde kayıtlı olan profillerin DPI larını sıfırlıyor.

o kadar pahalı bi farede böyle abidik gubidik sorunlar olması kesinlikle can sıkıcı, bi şekilde ben kendi çözümlerimi buldum bu sorunlara o yüzden fareden memnunum. amma velakin bu bozulduğunda ne alırım pek bi fikrim yok.

ha bi de 2000 mah pili toplamda yaklaşık 30-40 saatlik kullanımda bitirebiliyor.
  • washe  (13.02.16 11:11:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.