[]

yeni ehliyetlerden alan var mı? sağlık raporu nasıl alınıyor?

aile hekimi hastaneye sevk ediyormuş sanırım. hastane neye baktı? kan verdiniz mi?




 
kan vermedim. sağlık ocağına gitmiştim.
orada ki laptopında oyun oynayan bir doktor vermişti hemen raporu.
yalnız, lens felan kullanıyorsan söylemen lazım ki rapora eklesinler.
  • pangea  (10.02.16 11:59:06) 
aile hekimi gerek görürse sevk ediyor hastaneye. dün bi haber vardı devlet hastanesinde 200, özel hastanede 60 tl diye. ben emsey hastanesine sordum 40 tl'ye veriyorlar ama hiç bi muayene falan yok. ondan sonra trafikte tek gözü kör ibneler ölüm saçıyo, o da ayrı bi mesele. keşke detaylı muayene yapıp ona göre verseler raporu


  • animalman  (10.02.16 12:43:14) 
ben raporlarını aldım da bir problemden dolayı hala gidemedim randevuya.

aile hekimliğini aradım sadece göz raporu istiyoruz dediler. ben de devlet hastanesinden göz raporunu aldım.sonra gittim aile hekimliğine dünyanın en kıl tipiymiş benim doktor. tutturdu nöroloji raporu istiyorum diye. 200 tl devlet hastasinde. zar zor ikna ettim de aldım raporu. yan odasında görüştüğüm doktor sadece göz raporu istiyordu ona söyledim o da şaşırdı ne alaka nöroloji falan diye.

sonuçta bu ehliyet 5 sene daha geçerli değiştirmeyip 1 hafta sonra nörolojik bir sorun olsa vs. gibi argümanlarla üste çıktım da aldım raporu.

sonrasında doktorun verdiği raporu ilk göz muayenesi rapou aldığın doktora tekrar oynaylatmak lazım ama
  • c1b2k3  (10.02.16 12:58:02) 
  • animalman  (10.02.16 14:09:58) 
hastanedeki aile hekimine giderseniz 40 veya 60tl (hatirlayamadim) istiyor. iki de foto istiorlar.

saglik ocagindaki aile hekimi ucretsiz Verdi raporu. tahlil vs istemedi. ayakustu ufak bir control yapti sadece, tansiyon vs.
  • jimicik  (10.02.16 14:50:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.