[]

kendimce adalet sağlama ve cezalandirma

merhabalar, hemen konuya giriyorum. işyeri küçük ve cok konusan kadinlardan olusuyor. geçen otururken biri "hmm x'e de kargo gelmiş, ne geldiyse artik" diyerek etliye sütlüye bulasmayan başka bir kızın muhabbetini yaptı. ben de "ne olmuş ki paket gelse, neden bunun muhabbeti yapılıyor" diyerek diğer kızı savundum. gerçekten saçma yani bunu konuşması, söyleyecek başka cümlesi mi yoktur nedir! Bozuldu.

simdi de bu cümleyi kuran kiza paket geldi, kendisi su an çalıştığı köyde, hastaneye aksama dogru gelecek, o yuzden paketi ben teslim aldim. simdi götürüp onların genelde oturduğu odaya mi koyayim? aynı duyguyu yaşasın.

saçma biliyorum ama pasif agresifligim tuttu.

 
kendine yakışanı yap.


  • icim urperiyor  (10.02.16 09:52:15) 
o cümleyi kurduktan sonra yapma bence.


  • rakicandir  (10.02.16 10:01:25) 
Daha önce paketi o cümleyi kurmusken şimdi tersini yapmak saçma olur. Boşver sen ver paketi düzgünce. Hem eşek değilse yaptığının yanlış olduğunu bir kere daha anlar belki.


  • fraise  (10.02.16 10:09:05) 
@brk ben de kadinim evet ama kadina karşı özellikle bir olumsuzlugum yok, birlikte sigara içtiğimiz, evlerine yemeğe gittigim biri. işyerinde onun amiri durumundayım. ha şu var bunların bu çenebazlıkları beni sinirlendiriyor. ders alsin istedim.

Sağolun bu arada, umarım anlar o günkü (ve diğer günlerdeki) boş muhabbetini. kendi odamda dursun paket:)
  • fallopian  (10.02.16 10:14:45) 
valla ben olsam "kimse ayıpladığını yapmadan ölmez" yazılı bi notla masasına bırakırdım. hem mesaj sadece o kişiye ulaşır, kimsenin yanında rencide etmemiş olursunuz hem de içiniz rahatlar :)


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (10.02.16 11:50:36) 
aklıma aldrin justice geldi :)


  • reptillia  (10.02.16 11:57:20) 
bence,yere düşmüş birisine vurmak vicdansızlıktır.
diyeceğinizi demişsiniz. uzatmanın alemi yok.
pakette de ne varmış acaba, merak ettim!
  • pangea  (10.02.16 12:08:14) 
rakicandir arti 1.
artik yapmamalisin. sen yapacagini yapmissin.

  • baldur2  (10.02.16 12:48:56) 
bu intikam değil, bu ceza.


  • ya ben lan neyse  (10.02.16 12:52:06) 
Az once kız, paketini almaya geldi, daha da meraklı olan bir baska hanim kizimiz icinde ne olduğunu sordu. dinsizin hakkından imansiz gelir demek ki :) erdemlilik ile olan imtihanimi gecirttiniz, tekrar tesekkurler


  • fallopian  (10.02.16 15:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.