[]

1-2 kere giyilmis botlari sahibindende satisa cikarsam

Nine west divarese falan ama hakkaeten bir iki defa giydim. Alan olur mu? Hatta zamaninda aldigim ama artik yuzune bakmadigim zaradab maviden falan alidigim seyler de var. Alani oluyor mu?




 
ucuz fiyatla koyman gerek 200'e aldığın botu 150-160'a koyarsan kimse almaz.


  • cekilmis gayfe  (07.02.16 12:25:53) 
Zebramo gibi sitelerde gider sahibinden'den ziyade.


  • anneboleyn  (07.02.16 13:16:55) 
cekilmis gayfe'nin dediğine katılıyorum, hijyen bazında ürünler olduğu için kimse oralı olmuyor pek o yüzden albenisi olsun - alan kişiyi ikinci kez düşündürtmesin fiyatında olmalı.

letgo.com'u da deneyebilirsin, böyle şeyler çok ve pahalı da satıyorlar. belki sen de birilerini bulabilirsin. donanımhaber forumlarına başlık falan da açabililirsin ama ölücülerle uğraşman gerekebilir. :D
  • buckminster  (07.02.16 13:17:45) 
OLur, olur; ama gayfe'nin de dediği gibi ucuza koyman gerekir.
Bu, elektronik eşyalarda da böyle.
Gittigidiyor'dan çok daha iyisini aldığım için PC'min eski ekran kartını satışa çıkarmıştım da, ilk başlarda kimse ilgi göstermemişti istediğim fiyat üzerinden.
Fİyatı düşürünce pm'den mesaj manyağı olmuştum.
  • pangea  (07.02.16 13:22:12) 
1 kez bile giysen 2. el satış fiyatı ürünün yarı fiyatıdır.

Ben bu şekilde yesyeni ve kullanmadığım pek çok şeyi sorunsuzca sattım, aynı şekilde 1 kez giyildi diye cekilmis gayfe'nin dediği gibi 200'lük malı 160'a almam gider sıfırını alırım.

Direkt %50'ye düşür fiyatı.
  • neferkitty  (07.02.16 13:52:06) 
valla ben imkanı yok satılmaz dediğim bir bilgisayara ilan açtım, 3 günde ederinin üzerinde satıldı. neden ederinin üzerinde satıldı? mal sahibi öyle istedi öyle açtık ilanı.

yani düşününce ikinci el ile sıfırı arasında fark olsun ürünün durumu iyi olsun falan diyoruz da pratikte bunlara bakmadan alan insanlar da var.

sahibinden gerçekten etkili. koy ilanı satılmazsa da satılmaz. ayrıca letgo diye uygulama reklamları dönüyor onu da bir dene istersen
  • azizakin  (07.02.16 14:04:09) 
Kadınsan modacruz ve gardrops var.


  • sedat peker in yegeni  (07.02.16 21:01:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.