[]

Her sabah aç mı uyanıyorsunuz da hemen kahvaltı hazırlıyorsunuz?

Soru net aslında. Ben kahvaltı hazır olsa bile sabahları genelde aç hissetmediğim için kahvaltı yapmıyorum, işlerimi halledip öğlene doğru acıkınca yiyorum. Okula giderken de saat 1-2 gibi yiyorum günün ilk öğününü. Sizde durumlar nasıl?

Not: Kahvaltılık yemeyi saatten bağımsız olarak seviyorum.

Teşekkür ederim.

 
Açlıktan karnım ağrır halde uyanıyorum. Hatta onu geç, bazen daha uykum varken açlıktan uyanıyorum.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (07.02.16 11:01:08) 
Aksam altidan sonra yemek yemeyi kes, görürüm ben seni.


  • Silesius  (07.02.16 11:01:42) 
Gec uyanirsan anlamayabilirsin ac oldugunu. Ama sabah erken kalkip da kahvalti etmeden çıktığımda ogle olmadan deli gibi acikiyorum. Sadece gece yatmadan biseyler yediysem ogleye kadar hissetmiyorum.


  • rayde  (07.02.16 11:05:47) 
Normalde 4 saatte bir mutlaka bir şeyler yediğim için deli gibi aç uyanıyorum. Bazen gece açlıktan uyanıp yiyip tekrar yattığım oluyor hatta.
Bir kere çok acelem olduğundan kahvaltı yapmadan evden çıktım, onda da yolda bayılmıştım.

  • zetsuboushita  (07.02.16 11:10:27) 
akşam 7-8 gibi yiyorum son yemeği. ertesi gün 11-12 gibi uyanıyorum ama tok uyanıyorum. kalktıktan anca 1-2 saat sonra kahvaltı yapıyorum


  • sta  (07.02.16 11:36:06) 
Sabah 7 gibi uyanıyorum. Açlıktan yataktan kalkmak inanılmaz site geliyor bazen. Bir bardak da olsa şu içiyorum. Biraz kendine geliyorum,kahvaltı hazırlayana dek.

Akşamdan hazırlamak lazım. Kuruyemiş, kuru üzüm falan ortaya çıkarmak lazım.
  • dahinnotha  (07.02.16 11:38:59) 
Edit önceki mesaj: inanılmaz zor geliyor bazen.


  • dahinnotha  (07.02.16 11:39:51) 
Evet. vakit olmadığı için bir saat sonra iş yerinde yapıyorum ama kahvaltıyı. Sigara içiyorsan etkiler biraz. Eskiden kahve altıymış, şimdi sigara altı olmuş bu öğün.


  • hasmetizm 2046  (07.02.16 11:43:57) 
Sabahlari kis uykusundan uyanmis gibi kalkiyorum. Ilk yapmak istedigim sey kahvalti etmek. Hatta evdekiler daha kalkmamissa yani kahvaltiya daha varsa, gidip baska birsey yiyorum mutlaka.
Eger yemezsem bayilacak gibi oluyorum hareket ettigim zaman. Cok korkuyoum o durumdan. Yatakta uzanip internette falan takilirsam idare ederim ama dus bile alamam kahvalti etmeden. Gozum karariyor.

  • innerbliss  (07.02.16 12:16:10) 
Sabah spor yaptığım için aç olmasam da kahvaltı yapıyorum. Yapmazsam öğlen şekerim düşüyor.


  • [silinmiş]  (07.02.16 12:18:27) 
aç uyanıyorum.

her sabah koca bi bardak meyve suyu ya da su içmeden dışaırı bir şey almaya bile gidemiyorum ben.
  • hayirsiz  (07.02.16 12:18:35) 
uyandığımda ilk yarım saat-1 saat asla bir şey yiyemem, görmek dahi istemem.
reflüm var.

  • mesgul ve huzursuz  (07.02.16 20:47:38) 
akşam çok yemek yiyip de ertesi sabah kahvaltı yapmadığım oluyor


  • gazozailacatmauzmani  (07.02.16 20:48:59) 
önceden sabah kalkar kalkmaz acıkmazdım. kahvemi hazırlar, kahve içerken dizi izlerken aheste aheste kahvaltımı hazırlardım

lohusalık sırasında deli bi acıkma geldi. sabah kalkar kalkmaz poğaça vs attım tost makinesine bi süre

şimdi poğaçaları kestim. mecbur kendi kahvaltımdan önce hazırlamam gereken şeyler var (oğlanın kahvaltısı, biberonların kaynatılması, öğlen yemeğinin hazırlanması, kahvaltının yedirilmesi). bu nedenle önce kahvemi koyuyorum, oğlana kahvaltısını yedirirken içiyorum falan epey götürüyo beni. yine de eskisi kadar "tok" uyanmıyorum.

bunlardan bağımsız 3 öğünümü her gün benzer saatlerde yaparım. sabah:7-8 öğlen:12-1 akşam: 6-7
  • la noix  (07.02.16 20:53:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.