[]

iphone cahiline yardım

birkaç gün önce ipnone 6s aldım ve içine bir ton müzik yükleyip listeler yaptım. fakat gel gör ki bugün içine bir tane daha şarkı yükleyip eşzamanla dedikten sonra telefondaki müzik imgesine bastığım zaman şu: s9.postimg.org ekran karşıma gelir oldu. yani hiçbir şekilde müziklerime ulaşamıyorum ve dolayısıyla dinleyemiyorum. bu resim ekrandan gitmiyor. sebep ne ola ki?




 
ben de bir kere o ekranda takili kaldi internetim yoktu o zaman.
sonra uygulamayi kapatip tekrar actim norma actim gelmedi direk normal ekran geldi.

diger seferde internetim de vardi ayni ekran geldi once sonra altina try apple music gibi bi yazi belirdi, later/skip diyince yine normal music listeleri cikti.
  • jedilance  (05.02.16 17:15:45) 
uygulamayı kapatıp açtım, telefonu kapatıp açtım, hatta içindeki tüm müzikleri sildim hala aynı ekran, hiçbir şekilde bu resim ekrandan kaybolmuyor. ayrıca internetim de bağlı.


  • köstebek kurabiye  (05.02.16 17:20:44) 
@duyulmasi gerektigi kadar birkaç gün önce güncelledim. bu sorun az önce yeni bir şarkı atmaya çalışırken oluştu.


  • köstebek kurabiye  (05.02.16 17:30:02 ~ 17:30:17) 
@duyulmasi gerektigi kadar 6-7 kez yeniden başlattım telefonu sonuç yine aynı.

apple muzik başlığında genelde satın alınan ya da itunes'tan eklenen parçalar için yorumlar bildirilmiş sanırım. ben ise bilgisayardan kendi arşivimi atmıştım telefona. artık ona ulaşamıyorum. bahsettiğim ekran geliyor karşıma.
  • köstebek kurabiye  (05.02.16 17:40:51 ~ 17:42:52) 
ayarlardan muzik - apple music kapat.

wifide isen 3g ye al, ya da tersini yap.

multi taskingden muzik seysini temizle.

bunlari 3-4 kere tekrarla olana kadar.
  • jugador  (05.02.16 19:07:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.