[]

yeni erkek arkadaş/doğumgünü hediyesi sorunsalı

Sevgili duyurucular,
yeni bir erkek arkadaş durumu mevcut, ama henüz 1 aylık bile değil. Kendisinin 10 gün sonra doğum günü var, ancak doğum günü fobisi olan birisi. Fobi derken, doğum günü olduğunda kutlamasınlar diye ofise gitmeyen, dağa gezmeye falan kaçan birisi. Şimdi buna ben küçük bir doğum günü hediyesi almak istiyorum, ama böyle onu korkutacak bir şey olsun istemiyorum. kendisi doğa sporları aşığı, bahsettiğim gibi mümkün oldukça hiking vs. yapan birisi. Ne önerirsiniz? Nasıl bir şey almalı? veya hiçbir şey almamalı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler çok.



 
galiba bende de var o korkudan ama ben asosyallikle ilgili sanıyodum asosyal olmayıp böyleyse ilginç tabi helal olsun.


  • her gece aç  (04.02.16 14:25:31) 
ya ille de alcam diyorsan al ama doğum gününde verme. fobisi nasıl bişi tam olarak bilemiyorum ama fobisi olduğnu bile bile hediye almak yani doğum gününü kutlamak dalga geçmek gibi gelirdi bana şahsen böyle bi fobim olsaydı.


  • washe  (04.02.16 14:26:51) 
doğa sporları ile bayağı ilgileniyorsa zaten her şeyi tamdır, alacağın şey fazlalık olur. bir şey alma. kart hazırla kendin, el emeği.


  • peggy  (04.02.16 14:27:42) 
Fobi değil o, doğum günü nefreti. Bende de var fakat hediye hoşuma gider.

Dağcılık hobisi ise onunla ilgili ekipman falan alabilirsin. Yok eğer mecbur kaldığı için dağa kaçıyorsa, deri cüzdan eldiven kemer takımı.
  • mandalina kokusu  (04.02.16 14:29:54) 
Doğum gününü insanların kutlamasını ve bunun kendi üzerinde yarattığı sorumluluğu sevmiyor. Bir benzeri bende de var.

Öncelikle çok özel bir program yapma doğum günü için kesinlikle. Hele ki sürpriz hiç olmasın. Adam bu durumdaysa, "doğum gününde şurada bi yemek yiyelim mi?" falan de, ya da "sana doğum gününde yemek hazırlayayım, evde yiyelim" de. Yani ne olacağını bilsin, sürpriz olmasın onun için, ve aşırı özenilmiş bir şey de olmasın.

Hediye olarak da bahsedilen termos gibi basit, pahalı olmayan ama pratik bişeyler alabilirsin. Hoş bir bere, güzel bir kulaklık gibi şeyler de olabilir.
  • long live rock n roll  (04.02.16 14:34:47) 
Teşekkürler cevaplar için.
Fobi demeyelim de o zaman doğum günü kutlamasından nefret eden, doğum günü diye insanlarla görüşmeyen birisi. Asosyal değil, arkadaş grubu ile sürekli beraber. Bir de biz henüz 1 aylık bile değiliz, pahada yüklü bir şey alarak korkutmak istemiyorum, ufak ama kullanabileceği bir şey olsa güzel olur. O yüzden tam bilemedim.

  • wendyangelamoiradarling  (04.02.16 14:41:14) 
bahsettiğin korku tam olarak bende de var. ama bu korkunun ailem ve erkek arkadaşlarıma karşı olmadığını belirtmek isterim. bu hususa önemle dikkatini çekerim (kıps;).


  • manuel mandalina  (04.02.16 14:53:46 ~ 14:54:18) 
@long live rock n roll +1 ben de doğumgünü kutlanmasını saçma bulduğum için sevmem bir şey yapılmasını. hatırlayan olursa "iyi ki doğdun" dese yeter benim için. bence de sürpriz olmadan yemek ısmarlasan ya da yapsan, beraber vakit geçirseniz kafidir.


  • peki madem  (04.02.16 15:10:37) 
lanet olsun dogumgunlerine yazan bir kupa bastir ver


  • foster  (04.02.16 15:22:32) 
o fobi diil nefret evet, bende de var ve biri bunu bile bile bana hediye aldığı zaman o kişinin yüzüne karşı saçma triplere girmem belki ama içten içe o kişi hakkında "yine durunamadı, aklı sıra ego tatmini yapıyor" diye düşünürüm. insan bu kadar net bildiği bir şeyde karşısındakinin duruşuna saygı göstermeli. doğum günü olmasaydı içinden gelip hediye alacağın kadar samimi misiniz? hayırsa cevap orada gizli zaten, adam samimiyetsizlik istemiyor. evetse iki üç hafta sonra içinden gelmiş gibi al bir şey.


  • kül  (04.02.16 16:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.