[]

Hayatınızda yediğiniz en büyük satış ?

Neydi ? Nasıl tepki verdiniz ?




 
ilkokula gidiyordum. lojmandan arkadasim ertesi gün ailesiyle köye gideceklerdi. bana da demisti sen de gel istersen diye, annemlere sormam lazim dedim, yollarlarsa seve seve. gittim anneme dil doktum yalvar yakar, zorlukla izin Verdi, Sabah erkenden kalktim, cicilerimi giydirdi annem, kucuk beslenme cantami da hazirladi, aldim elime indim asagiya. aradim, baktim kimse yok, gitmisler. cok uzulmustum cocuk kalbimle. binanin kosesinde aglamis, gözümün yasini silip eve sonra cikabilmistim.


  • fayfim  (01.02.16 15:20:41) 
bir gun gene her zamanki gibi 12'de oglen yemegine indik ofisten arkadaslarla, 6 kisiydik bir de yeni baslayan bir eleman vardi.

yemekhanedeki masalar da 6 kisilik.

herkes yemegini aldi, gecti sirayla masaya. ben ve yeni baslayan eleman kaldik, eleman tek oturmasin diye masadaki son bos yere gecmek yerine baska bir masaya gectim. yeni eleman da gidip digerlerinin oturdugu masaya oturdu :(

afiyet olsun demedim tepki olarak.
  • nawres  (01.02.16 15:23:31) 
Borç verdim birine. Şimdi hiç bir şekilde ulaşamıyorum adama. :)

@fayfim, kahroldum sonunu okurken. :/
  • otonom  (01.02.16 15:23:57) 
yine ilkokuldaydim. yatili bölge okulunda okudum ben ilkokulu. babam müdür yardimcisiydi, yatili kalmiyordum o yüzden ve siniftaki tek gündüzlü bendim. diger bütün ögrenciler tahmin edebileceginiz uzere gariban, Ciftci cocuklari falan.

Devlet bu yatili ogrencilere ufak tefek yardimlar yapiyordu. ayakkabi, defter, kalem, pijama vs. babam ögretmendi yani durumumuz mükemmel degildi ama öyle ac, acikta degildik cok sukur lakin yine cocuk iste, bu ayakkabilar dagitilirken heves ettim, ilkokul ögretmenime sordum, ögretmenim acaba ben de ayakkabi alacak miyim dedim. o da tabi ki yavrum bekle sana en son verecegiz dedi. gözümde pariltiyla, o güzel ayakkabilarin dagitilmasini seyrettim, bekledim, bekledim, herkes Aldi. en son sira bana gelince aa sana ayakkkabi kalmadi fayfim dedi hoca. aslinda bu yardimlari sadece yatililar aliyordu tabi ki bana verilmiyordu. hayal kirikligimi icime attim, gozyasimi tuttum. eve gittim, 2 damla akti gozyasimdan. cocuk hevesi. annem gordu, sordu, anlattim. babama söyledi falan. sonra noldu bilmiyorum. muhtemelen babam da ogretmenle konusmus, ögrencilerini bosa heveslendirmemesi gerektigini soylemistir. bir kac ay sonra da baska sinifa aldilar beni.
  • fayfim  (01.02.16 15:38:12 ~ 15:40:47) 
Şu duyurumda olayı ilk yaşadığımda detayıyla anlatmıştım:
www.eksiduyuru.com

Özet: Çok yakın bi arkadaşla yazın malta'ya gitme planı yapıyorduk bir sene boyunca. Yaz geldi, adam bana hiç haber vermeden, ikimizin ortak arkadaşı olan başka bir yakın arkadaşımla malta'ya gitti. Bir de bilet fotoğraflarını üçümüzün de bulunduğu bir whatsapp grubunda paylaşıp ben sinirlenince pişkince dalga geçtiler.

Sonuç: ikisiyle de konuşmuyorum, irtibatı kopardım.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (01.02.16 16:33:26) 
vakti zamanında bi kız arkadaşım vardı,hatun güzelmi güzel alımlımı alımlı gören dönüp bir daha bakan cinsten bir tip hatun.güzel bir ilişkiye başladık gezmeler tozmalar yemeler içmeler sevişmeler gırla giderken en yakın arkadaşım raso tanıştırsana olm dedi bir gün-hay hay dedik bir yemekte bir ortamda tanıştırdım bunları.raso nun kadınlarla pek bir birlikteliği olmamıştır ama görünürde her şeyi bilen bir her sülüetindedir,ortam adamı misali.
neyse o gün raso nun benim kıza bakışlarını koparamamasından başıma gelecekeleri tahmin etmem gerekiyordu.
aradan aylar geçti ben hatunun beni yemeye çalıştığını anladım yahu bir kez insan bi ilşki de bir şey ısmarlamaz mı bi kahve lan yok.
o yaz bodruma gittim arkadaşlarımla bu telefonla arıyor sen bensiz nasıl tatile gidebiliyosun diye ne var atla gel dedim uçak biletimi al geliyim dedi kızım bi yürü git dedim telefonu kapadım ilişki de o an bitti üzerimden bir yük kalktı sanki.

neyse yaz sonu istanbula geldim taksimde bir bar da arkadaşlarla egleniyoruz bi baktım bizim raso nun abisi memo kardeşim naber nasılsın felan filan.olm memo raso ya ulaşamıyorum telefonlarım çıkmıyor lan nesi var bunun dedim.
-oda sorma kardeşim bir kıza tutul du kopamıyor ondan evlenecekmiş.
- aha süper lan işde raso kırk yılın başı bi hatun ayarladı demek.
- yok olm tehlikeli bi kıza benziyor.
-lan memo nasıl bir şöyle sarısın uzun boylu afet gibi bişi mi dedim-hostes felan.
-nerden biliyon lan o işde.
-olm o benim eski kzı arkadaşım raso ben den habersiz benim kız arkadaşımlamı çıkıyormuş,üstüne telefonlarıma da çıkmıyor.git söyle ayıp dostlukalarda böyle şey olmaz.en azından hoşlandığını söyleyebilir engelmi olucaz a.k
-sikcem belasını ben bu çocuğun
diyerek muhabetimiz biter.

ertesi gün raso beni arar buluşulur niye yaptın bunu olm.bilmiyorum abi.
olm o kıza dikkat et bildiğin hatunlardan değil.
-onunhakkında kötü bir şey söylemeeeeeeeeee diye bana bağırmaya başlar.
-bende bunun boğazından tutup benım onal nelar yasadıgımı duymak istiyormusun bunu kabullenebilecekmisin pislik dedim.
bu ağlaay ağlaay gider.
aradan 1 ay sonra bir mesaj atar biz ayrıldık diye.
çocukluk arkadaşım dostum kardeşim bir mal yüzünden bitti bitiş o bitiş..
  • jamswety  (01.02.16 17:23:43) 
Beş dakika önce:

Annemle babam kavga ettiler. Babama karşı Annemi savundum.
Sonra annem yanıma geldi. Sen babana öyle diyemezsin bla bla diye ağladı

Ben nasıl tepki verdim: Bi dha benim yanımda kavga etmeyin o zaman diye bi güzel de ben ağladım
  • füt  (01.02.16 21:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.