[]

hepsiburadadan telefon almak

www.hepsiburada.com

şunu alacağım çünkü en ucuz burda. mağazadan alsam en az 200 tl fazla olacak. çeşitli rezalet başlıklarında neler olduğunu da biliyorum ama alınır değil mi? al deyin çünkü.


 
O linkle herkes kendi sepetini görür hacı.


  • atom karincanin torunu  (31.01.16 23:22:58) 
ya neyse işte 1500 tl değerinde bi şey. önemli olan neyi aldığım değil


  • tek teselli yazi haric  (31.01.16 23:29:40) 
al


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (31.01.16 23:30:37) 
ithalatçı garantilidir ucuzsa


  • partizan  (31.01.16 23:31:05) 
Satıcının hepsiburada olup olmadığına ve üretici garantili olup olmadığına dikkat et.

Bir de bugün yarın kargo da dese de ne olur ne olmaz haftaya salıya kadar gelir gibi düşün, üzülmezsin. Zaten 200 lira ucuzsa ben bir hafta bekleyebilirdim.
  • atom karincanin torunu  (31.01.16 23:32:32) 
Ben telefonumu, tabletimi, annemin tabletimi ve tvlerimizi hepsi buradadan aldim. Hicbir sorun yasamadim.


  • innerbliss  (01.02.16 01:06:19) 
alma. hiç yoktan tepki olarak alma.


  • duseyazar  (01.02.16 01:15:07) 
Burda ram batarya muhabbeti yapanlara bakma. Bu telefon hem performansı hem malzemele kalitesi hem de bataryasi ile o fiyatta ideal bir cihaz. Android 6.0 güncellemesini de aldı. Her türlü alınır. Ben daha önce hb'dan telefon alışverişi yaptım sorun yaşamadım


  • ayin yazari  (01.02.16 03:09:35) 
alacaksan mutlaka kargoyu kontrol ederek alman lazım. kargocular müsade etmeyebiliyorlar. kargo şubesi yakınsa, bizzat şubeden teslim alıp, hemen orada açıp kontrol et ve gerekirse tutanak tuttur.

hepsiburada'da bir şey olmaz diyorduk ama geçen rezalette gördük ki telefon diye boş kutu gönderip, tutanak olmasına rağmen bizi bağlamaz mahkemeye verin diye cıvıklık yaptılar.
  • baal  (01.02.16 06:25:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.