[]

Soru beylere: bi kiz ne yapsa bi sans verirsiniz

Merhaba ahali arkadasim adina bir soru sorucam.simdi arkadasim disi kisisi ve hoslandigi biri var.cocugun isi cok yogun yani bos zamani az.biraz muhabbetleri var numarasi da var cocugun.biraz havadan sudan mesajlasmisliklari da var.gel gor ki muhabbet orda bitmis ilerlememis ve aylar gecmis ama arkadasim hala hoslaniyor.disarda gorusmek istiyor ne yazsam ne desem nereye cagirsam reddedemeyecegi bir teklif sunsam diyo.mesaj atmaya bir yere davet etmeye çekinmem ama reddederse cok uzulurum reddemeyecegi bir sey bulmam lazim diyo.simdi bu hanim kizimiz ne yapsa? Beylere dedim ama kizlarimiz da deneyimlerinden faydalanarak oneride bulunabilir tabi. Tesekkur ettim




 
- bu akşam bize gelsene şarap içer film izleriz.


  • jugador  (30.01.16 15:42:42) 
Arkadaşın salak mi? Turkiye'de bi erkeğin bi kadını reddettiğini duymadım


  • dieselsingle2  (30.01.16 16:07:46) 
Erkek hoşlanıyorsa bakkala bile gelir. Merak etmesin


  • fuzzy olmak istemistim  (30.01.16 17:14:18) 
Mesaj atsın, amacını acıklasın. Ya da sezdırsın. Bu aralar sıkılıyorum falan yapıcak bi şey bulamıyorum evde falan desin. Erkek mal değilse davet eder sanki. Belki adam kızdan sinyal alamadığı için yazmadı mesaj?


  • sherlockun kizi  (30.01.16 17:34:22) 
@sherlockun kizi +1


  • bartholomew87  (30.01.16 17:40:24) 
Adamın gönlü olsa zaten muhabbetin kesilmesine izin vermezdi. Velev ki izin verdi, aradan aylar geçmeden illa ki bir bağlantı kurardı. İş güç olayları pek bahane değil yani. Belli ki istemiyor kızı. Ortada seks ihtimali varsa belki şans verir ama diğer bütün olaylar angarya gelecektir. Gerçekler acı ne yazık ki.


  • angelus  (30.01.16 17:44:20) 
Akşam yemeğine çağırırsa herifin ihtiyaçlarının büyük bir kısmını karşılamış olur.


  • arnold schwarzeneger  (01.02.16 10:01:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.