[]

bilbo baggins'in yüzüğü bulma sahnesi

Bu sahne yüzüklerin efendisi'nde bilbo'nun yaşlı hali ile gösterilirken, hobbit'te genç hali ile gösteriliyor. Kusursuz film imajını gözümde mahvetti bu durum. Ne yapsam da unutsam ya da görmezden gelsem? Nasıl böyle bir şey yapabilmişler aklım almıyor.




 
Teletabileri düşün bi süre geçer.


  • bigbadabum  (27.01.16 22:53:35) 
yüzüklerin efendisi'nde de güya genç haliydi. saçları beyaz değildi falan. ama oynayan adam yaşlıymış, ona da yapacak bir şey yok.


  • zgrydn  (27.01.16 23:00:49) 
altı üstü bir film mk abartanın anlamı yok. ilk çıktığında daha ne hatalar vardı iki kule'de.


  • himmet dayi  (27.01.16 23:08:43) 
merhaba. ya aklıma geldi kaç yıl önce fringede ölen adamı bi bölümde alakasız bi biçimde bölüm boyunca oynatıp (flashbacksiz açıklamasız) sonra hiçbişey olmamış gibi devam etmişlerdi. sonra gözükmedi adam bi daha. sorsan zamaninin en iyi sci-fi dizisi. nooldu da öyle oldu. işte sci fi budur.


  • libertine  (27.01.16 23:14:36) 
ne yanı adamlar bilboyu oynayan adamı gençleştirip hobbitte de mi oynatsalardı? film olduğunu unutmadan izleyin geçer.


  • in search we trust  (27.01.16 23:35:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.