[]

Bu gelinliğin önü nasıl olsun?

Gelinliğin arkası bu ekteki gibi.

Önüyse şuradaki gibiymiş ama ben açıkçası pek beğenmedim: i.hizliresim.com Fazla atlet gibi geldi gözüme.

Sizce ön kısmı böyle olsa daha iyi olur mu? i.hizliresim.com (bunun daha taşsızı olacak şekilde).

Elbisenin ön kısmı için sizin önerileriniz var mıdır? Daha kapalı da olabilir önü, farketmez. Sadece tek omuzlu ya da straplez bir model istemediğimi biliyorum; benzer farklı model gelinlik önerileriniz varsa o da olur. :)

Bonus soru olarak da: Gelinliği dikecek işinin ehli bir terzi arıyorum, tercihen Anadolu yakası, Kadıköy dolaylarında. Gören, duyan, bilen var mıdır? Böyle bir model için şuraya bak, diktirmekle uğraşma da diyebilirsiniz tabi o daha harika olur :D Teşekkürler.

 
Kalp kesim benim hosuma gidiyor. Zaten ozel diktireceksen sana gpre yaparlar. Onerim fazla dekolte vermemen :)

Dikis icin degil ama cadde'deki husniye ve oleg cassini modellerine bi bakmani oneririm. Dikisten daha hizli bi sekilde aradigini bulabilirsin
  • la noix  (26.01.16 08:50:50) 
bence ilk linkteki daha iyi. tabi daha az dekolteli olmalı. senin beğendiğini ben beğenemedim pek.


ayrıca yeter artık evlenmeyin ulan allahsızlar :'(
  • elorelia  (26.01.16 09:13:01) 
İlk linkteki cok daha başarılı ikincisi basit durmuş . Wedding world bu ısın merkezi cok iyi butikler var. Evaluz veya Akay gelinlik tavsiye edebilirim. Akay'ın cadde de ve Nişantaşı'nda da şubeleri varmış. Oleg casini demis biri sakin gitme seri üretimle basit dikişlerle meşhur ikinci sınıf mekan. Üstünde emanet durur ürünlerin cinden geldiğini kendim biliyorum araştırdım çünkü bu surece girerken fazlasıyla. Suadiye pronovias var ama cok gereksiz pahalı ayni ayarda Bi gelinlik wedding world de 4-5 bin civarında


  • turuncuwoswos34  (26.01.16 09:44:03) 
Bu gelinliği diktiremezsin, mutlaka hazır bulup al. Bu arada 1. linkteki bence de kesinlikle daha iyi, 2. si sibel can'ın sahne kostümü gibi duruyor.


  • ekaterina  (26.01.16 10:58:37) 
Ben de ilk linki beğendim çok. Sade geldiyse ağır taşlarla süsletebilirsin. Sadece omuz kısmı bile olur taşlı.


  • dessy  (26.01.16 11:01:12 ~ 11:01:40) 
Aslında ilki sade gelmedi yahu, ben zaten sade istiyorum. Bu yüzden ikinci linktekini özellikle belirttim ya "bunun daha taşsızı" diye :)

İkincinin modelinde yaptırırsam sadece "modeli/kesimi" almış olacağım yani. O taşlar yerine basit, saten bi beyaz şerit filan olabilir diye düşünüyordum :)
  • pandispanya  (26.01.16 11:03:13) 
çok pardon, ben o kısmı atlamışım.

şu tarz bir şeyi de kendine göre uyarlayabilirsin: www.google.com.tr
  • dessy  (26.01.16 11:07:47) 
öncelikle bu sürecin tadını çıkar demekle başlıyorum..

tavsiyem sakın diktirme çünkü bunu dikemezler bende diktirecektim yaşanan hüsranları görüp görüp vazgeçtim. birebir aynısı olmaz ama inan bulursun bu tarzda özellikle sırtı böyle olan modeller zaten pierre cardinde var önünü de açıksa kapattırır kapalıysa açtırırsın yani kol omuz bu kısımlarda oynama çok rahat oluyor benimki 8 kez değişti en sonunda skandal oldu ama mecbur o halde çıktım düğüne :) sen öyle yapma dene gör karar ver kimsenin etkisi altında kalıp beğendiğin şeyle uğraşma.

bir de bende böyle bir model denedim henna gelinlikte. balık üstünde duran o tül fotodaki gibi durmuyor eğer bulabilirsen böyle bi model diktirmeyede kararlıysan önce bir gör derim üstünde..
mutluluklar :)
  • mantarliborek  (26.01.16 11:25:47) 
ilki benim gözüme gecelik gibi göründü. ikincinin de gögüs arasi yirtmaci gereksiz derin bence. hem sirt hem gögüs dekoltesini bir geline yakistiramiyorum.
sahsen form olarak ikinci gibi ama gögüs arasinin acik olmadigi bir modele meylederdim.

  • pilav  (26.01.16 11:34:31) 
@mantarliborek: aslında bu model bende garanti olduğu için direkt bu modele yöneldim. Nişanımda giydiğim elbise de sırt-göğüs dekoltesi ve balık modeliyle buna çok fazla benziyordu. O yüzden model yakışır, tülü de takıp çıkarmalı bir şey yapabiliriz belki diye düşünüyorum. Fotoğraf çekimlerinde filan güzel durur gibi geliyor.


  • pandispanya  (26.01.16 12:16:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.