[]

Eksisozlukte yazar adı değiştirme hedesi

Neden mümkün değil bu? Son derece aptalca bir politika bence. Ücret vs. karşılığında yazar adı değiştirilebilmeli diye düşünüyorum. Ekşisözlük iyice bozdu bence...




 
politika değil, büyük ihtimalle teknik bir yetersizlik.


  • zgrydn  (23.01.16 13:49:09) 
redskull başlığının altına yüzlerce entry girilsin, sonra hoop redskull nickini değiştirsin. bence olmaz, olmamalı.


  • etna  (23.01.16 13:56:10) 
etna +1

hem o var hem de nickini görüp es geçtiğimiz bir sürü yazar var. böyle bir şey olsa bile (ki olmasın) yazarların sayfalarında eski kullandıkları nickler de belirtilmeli.
  • washe  (23.01.16 13:59:22) 
sebep etna'nın dediği şeyse daha bile saçma. nick değişince otomatik olarak nick altındaki entry'ler yeni nick'e ait başlığa taşınsın. dersen ki ben nickimi ahmet yapacağım ahmet başlığında tonla şey var halihazırda, o durumda yeni alınacak nick'le ilgili kısıtlamalar da koyarsın bu durumun önüne geçebilecek.


  • kivanc1  (23.01.16 14:52:04) 
Çoklu hesap bunun için var. Nick'ini beğenmiyorsan başka hesap açar onunla devam edersin hayatına. Teknik olarak hiçbir sıkıntı yok nick değişimiyle ilgili ama sözlük geliştiricileri neden bununla uğraşsın. En nihayetinde bu nick'leri zorla vermiyorlar kendiniz seçiyorsunuz.


  • syd  (23.01.16 14:58:09) 
@zgrydn

Yaklaşık olarak 15 saniye alır.

@etna

anlam ayrımı ve yazar adı değiştiğinde başlığın da otomatik değişmesi ile bu problemi çözeriz. Yaklaşık 45 saniye de bu alır.

60 saniyede problem çözülür, ama neden böyle bir şey yapsınlar ki?
  • hayirsiz  (23.01.16 15:40:07 ~ 15:41:40) 
anlam ayrımı bu yüzden var (vikipedi'deki gibi), her şeyi yeniden şekillendirmek zor olur söylediğin gibi, her yazarın başlığına bir anlam ayrımı koymak gerekir. teknik açıdan zor olan bir işlem değil, değişiklikten sonra biraz iş gücü lazım sadece.


  • hayirsiz  (23.01.16 16:07:42 ~ 17:07:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.