[]

bu nedir?

arkadaşlar bi cafenin tuvaletinde gördüm. birer resim, normal düz resimler bunlar. arkasında 2mm kalınlığında beyaz bi tabaka var. böle kalın resimler bunlar yani. arkasındaki beyaz plaket nesne nedir? neyden nasıl üretilir bunlar? nerede satılır?




 
pleksi onlar. resimleri pleksi tabakaya sıvama yapıyolar. büyük kırtasiyelerde var. lazer kesim yapan yerlerde. istanbuldaysan rahat bulursun.


  • giggs  (23.01.16 12:25:21 ~ 12:25:51) 
Dekota pvc, tabela yapan, folyo kesim yapan reklamcılarda vardır. Pleksiglas şeffaf oluyor. Genelde resimleri dekotaya sıvama yaparlar.


  • arockm  (23.01.16 12:26:14 ~ 12:28:10) 
hangi kelime ile aratmalıyım? dakota sıvama deyince toptancılarla ilgili rakamlar görüyorum da. böyle dekorların satıldığı bir yer site vb. biliyor musunuz?


  • bana da mi lolo  (23.01.16 12:40:11) 
O değil de, cafenin tuvaleti bile benim odamdan daha şekilli.


  • otonom  (23.01.16 12:55:53) 
Malzeme dekota. Onu dediğim gibi tabela yapan, folyo kesim yapan reklamcılarda bulursun. Ankara'da olsan yönlendirirdim.


  • arockm  (23.01.16 13:16:27) 
dekota ile foreks aynı şey mi?

foreks diye bildiğim şeye benziyor zira :d
  • jugador  (23.01.16 14:33:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.