[]

İGDAŞ Doğalgaz açtırma - Randevu Hizmetleri - Mühür kırma

Yeni taşındığımız evin eski kiracısı aboneliğini dün 16.30'da iptal etti. Beraber yapalım ne zaman yapacaksınız diye peşinde koştuk durduk, bir tane insan diğer insanları düşünse kendimi kesicem artık o durumdayım.

Neyse bu sabah doğalgazı kestiler. Biz de öğlen gittik sözleşmemizi yaptık. Randevu için mesaj gelecek dediler. Ben beklemedim, 153'ü aradım gelmedi, ne zaman gelecek diye. Güncelleme yaptım falan dedi, tekrar birime ilettim dedi. Şimdi geldi mesaj, 25.01.2016. Ben 3 gün soğukta oturucam demek bu. 153'ü tekrar aradım, müşteri temsilcisini darladım (yazık kadına da üzüldüm yani yetkisi yok bişey yok) yok, hiçbir değişiklik yapamıyorum. Bulabildiğim diğer İGDAŞ numaraları bana hep 153ü aramam gerektiğini söylüyor. Dahili numara bile sormuyor, sorsa sallayıp bir insan evladıyla konuşmaya çalışıcam ama yok.

Bu insanların numarasını nasıl bulabilirim? Bunlar bodrum katlarda iletişimsiz, izole bir şekilde yaşıyor ve ulaşamayacağım sanırım.

Mühürü kırıp başına bir şey gelen oldu mu? Mühür kırıp açabilir miyim doğalgazı? Tamamen fiziksel bir mühür mü, yoksa elektronik bir mekanizma var mıdır?

Sağolun varolun.

 
Muhuru kir sonra geri kirilmamis gibi ayni sekilde tak, adamlar salak degil kirdigini anlar ama cezasini odersin basvurunu ve sozlesmeni yapmissin hicbir sey olmaz. En fazla ceza odersin dusuk bir miktar.


  • neferkitty  (22.01.16 16:14:24 ~ 16:15:48) 
belirli bir metreküp kullanım üstüne cıktığında kaçak kullanım bedeli yansıtılır muhtemel 80 tl civarlarında olur + kullandıgın metreküp


  • evildead  (22.01.16 17:27:06) 
Açtım kullandım 1 hafta kadar, geldiklerinde de kapatmadım, herşey olduğu gibiydi ve sözü bile açılmadı. Arkadaşım da aynısını yaptı ve onda da sözü bile açılmadı. O yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum.


  • va  (22.01.16 17:41:56) 
gaz açmaya gelen personel faturacı biri değil zaten usulsuz kullanım faturada yansıtılıyor istersen 1000 metreküp kullan gelen kişinin yapacak bir şeyi yok


  • evildead  (29.01.16 18:33:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.