[]

4.5g ye uyumlu telefonlar

Şurada tam listesi verilmiş; www.cnnturk.com

Şimdi geçen sene en yenisinden olsun diyip değiştirdik iphone 6 aldık ama linkteki haber kafamı karıştırdı biraz. Yanlış anlamadıysam telefonum 4.5g ye uyumlu ama 150mbps hız ile.

Samsung s5 300mbps, honor diye adını bile ilk defa duyduğum telefonlar bile 300 mbps ile bağlanıyoken, bizim alet biraz gerisinde mi kaldı ? Hız farkı ne kadar fark eder konu hakkında pek bilgim yok aydınlatıcak arkadaşlara selam ederim.

 
2gb kotalı mobil internete 150mbps ile bağlansan ne yapacaksın 300 ile bağlansan ne yapacaksın bir bunu söylesene bana... önemsiz, kullanımda sana en ufak bir fark yaratmayacak(türkiyede enazından)


  • ucan spagetticanavari  (22.01.16 07:33:37) 
Son kullanıcı farkı dahi anlamayacak ilk etapta. Neden bu kadar reklam yapılıyor anlamak guc.

150 mbps demek saniyede 15 mb demek. Internette gezinmek, hd video izlemek ve hızlı bir sekilde torrent için cok yeterli. İnsanların çoğu bilgisayarlarında bile 8 mbps internet kullaniyor. Adil kullanımda 3 mbps düşüyor. Yani senin telefonunun kaçta biri.

Bolca reklamı yapılan fiber internetler 4,5g ile aynı hıza sahip ortalama.
  • dahinnotha  (22.01.16 07:53:53) 
dünyada pek farkettirmeyecek son kullanıcı bazında, bir tek türkiye'de değil. hemen her ülkede mobil internet kotaları bizim civarlarda.


  • fakyoras  (22.01.16 07:54:50 ~ 07:55:02) 
Ya arkadaş bi bitmedi şu olsa ne yapacaksın kafasını! 4gb internet kotam var, mevcut halde yetmediği oluyo ek olarak güncelleme tarihi gelene kadar 1gb 2gb daha istediğim de oluyor. Para benim para, kullanıcı benim. Ne yapıp yapmadığımı ne yapacaksın! Teknik olarak ne güzel açıklamış işte açıklayan, öğrenmek istediğim buydu.


  • mephisto__  (22.01.16 12:02:31) 
olsa ne yapacaksın kafası değil olay ki söylediğim şeyi bile anlamamışsın... 2gb-4gb paketler yetmiyor evet sorun bu bok gibi diyeceğim ama bok değil bokcuk gibi küçücük abuk paketler... akk de aynı bokcuğun laciverti. o hızla birkaç dakikada bitecek bir paketin var, asla tam hızında kullanmayacak/kullanamayacaksın... 4gb kotalı mobil internete 300 ile bağlansan ne yapacaksın? hiç... dediğim bu. en ufak bir önemi bile yok...


  • ucan spagetticanavari  (22.01.16 12:29:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.