[]

Odada kombi olması?

İnternette satılık dairelere bakarken dikkatimi çeken bir daire var. Ancak bu dairede yatılan odada kombi olduğu gözüküyor.

Üst kattaki dairelerde kombiyi balkona koymuşlar ama bu daire giriş katta olduğu için balkan yok. Haliyle odaya koymuşlar.

Bu durum tehlikeli midir?

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

 
mutfakta falan görmüştüm de ilk defa odada kombi görüyorum.

mutlaka tehlikesi var. mesela uyurken, otururken basınç ayarında bir sorun olup kaynak su fışkırtabilir.
  • tabanzabonanza  (20.01.16 21:55:46) 
tehlikeyi geçtim ses yapar. bence uzak durun.


  • sckxyss  (20.01.16 21:56:47) 
tehlikeli olsa firmalar gazı açmazlar. ben de çok denk geldim böyle evlere. yaşanabilecek en büyük problem kombinin su akıtması olur. gaz kaçağı falan çok çok nadir olur, ki zaten menfez vardır kombinin yanında mutlaka.


  • victum  (20.01.16 21:59:56) 
sesi çekilmez.
ayrıca benim bildiğim igdaş yatak odasına izin vermiyordu.

  • sutlu nescafe  (20.01.16 22:01:01) 
hiç garip gelmedi bana bu durum. eskişehirde 1+1 hatta 2+1 ev ararsanız neredeyse hepsinde içeride. bir çoğunda mutfakta bulunmak ile beraber azınsanmayacak kadarı oda içerisinde.

tehlikesine dair bir şey görmedim / duymadım. ancak sesi rahatsız edici olabiliyor. ancak basınç sebebi ile kombi su kaçırabilir, altına zarar görebilecek bir şey koyma.

kombi içerisinde ateş yakıyor. sanırım evi ısıtmakta az da olsa katkı sağlıyorsa da oksijeni tüketiyor. odayı arada bir havalandırmak ihmal edilmemeli.
  • dahinnotha  (20.01.16 22:10:57) 
içeride olması sıkıntı değil çoğu evde içeride mutfaktadır ama yatak odasında bende ilk kez görüyorum.

Ses uyutmaz zaten. Direk eleyin.
  • ihanet kac kisilik  (20.01.16 22:22:00) 
eskişehir hep böyle :)


  • tosunpasa  (20.01.16 22:29:13) 
ben de biliyorum öyle bi ev. ses dışında sıkıntı olmuyor. sese de alışılıyormuş.


  • tescillimarka  (20.01.16 22:34:33) 
bir es es hep böyle de benden gelsin. bir ara kaldığımız evde aynı bu şekilde idi. sesi dışına bir sorun ile karşılaşmadık. o odada yatan arkadaş çok rahatsız olursa gece fişini çekiyordu kombinin.


  • belkider  (20.01.16 23:12:48) 
bizimki 12 yıldır mutfakta


  • bl0ck  (20.01.16 23:40:45) 
kombinin sikintisi olmaz, ama kombi olan yerde menfez olur, menfez de acik kalmasi gereken bir sey, oradan gelen hava ve gurultu sikinti olur. bi de calisirken ses yapan bi sey kombi, o sesin sikintisi olur. kombiden ziyade bu ikisi daha onemli


  • icim urperiyor  (21.01.16 00:54:18) 
tehlikeden ziyade ses yapar ve ortam çok çabuk tozlanır, arada kombi su akıtır vs.


  • zikardo  (21.01.16 13:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.