[]

hediye muhabbetleri felan

ya epeydir tanıdıgım ve sevdiğim bir arkadaşımın 2 gün sonra doğum günü var. ama klasik kıyafet, şal, eldiven, kitap ebik gübük almak yerine daha böyle tene dokunur manevi bir hediye vermek istiyorum ama aklıma yatan bir hediye olmadı yahu şimdiye kadar. hani görünce böyle ''aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'' diye kalıp mutlu olabileceği bir şeyler olsun istiyorum. sizin verdiğiniz hediyelerden falan yola çıkarak tavsiyede bulunabilecek varsa çok iyi olur.

Yalniz soyle bir sey soyleyeyim size;

Bu arkadasimla bir ara kopmalar yasadik ve bir donem baya zarar gordu arkadasligimiz. aradan epey zaman gecmesine ragmen hala o bosluklari doldurmaya calisiyorum. Ve bu dogum gununubde iyi hir firsat olarak goruyorum. Yani oyle bir hediye vereyim ki simsiki sarilabileyim arkadasligimiza.

 
sevdigi dizilerden alintilarin ve gorsellerin oldugu (ya da gezdigi yerlerden fotograflarin vs oldugu da olabilir) kitap ayraci seti. (ve bir adet kitap)

sevdigi dizilerin gorsellerinden vs yapilmis posterler (cerceveli) bunu kadikoy'de akmar'in alt katindaki posterci cok guzel yapiyor. ya da saten beze falan bastirin, renkler acayip canli oluyor. onu da gerekli seyler'den biraz ilerdeki pasajin sonundaki adam cok guzel yapiyor. orasi da akmar'dan yukari cikinca hemen karsiniza cikar.

kendiniz yaptiginiz kurabiyeler (ben hep yaparim arkadaslarima ve hediyelerimin yanina ilistiririm mutlaka)

sicak cikolata seti ve bir adet kupa (bu sicak cikolata karisimlari diye aratinca cikan portakalli, naneli, tarcinli vs karisimlar var. oyle hazirlayip yine guzel bir cam kavanoza koyabilirsiniz)

yemek yemeyi sevdigi kadar mutfaga girmeyi de seviyorsa, guzel bir yemek kitabi - jaimie oliver vs gibi
cafe fernando cok guzel bir kitap bu arada. ve yaninda mutfakta lazim olabilecek yine guzel ahsapli vs spatula ve cirpici


ay simdilik bu kadar geldi aklima :))
  • mushtopus  (18.01.16 21:40:56) 
Para tak yakasina.


  • torben terkildsen  (18.01.16 21:58:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.