[]

ankara'da nerede oturalım? semt bulmaca

bundan altı ay sonra iş yerim ulus'a akm durağının oraya taşınacak. 4 ay sonra evleneceğiz. Ankara'yı çok bilmiyoruz, ev bakıyoruz. Herkes gibi evin yeni, yeni değilse bile içinin bakımlı olmasını istiyoruz.

Yeni evlenen arkadaşlar genelde eryaman tarafını tercih ediyormuş ama ben sırf site ve yeni bina diye o kadar uzağa gitmek istemiyorum. İlk etapta arabamızda olmayacak çünkü. Ayrıca orada yolu bahane edip asosyal gibi evde otururuz gibi geliyor. O yüzden sizlerden semt mahalle önerileri bekliyorum. Bir kültürel etkinlik yapmak istediğimizde yol gözümüzde büyümesin kiralar uçuk olmasın max. 1000 tl.

Teşekkürler...

 
kurtuluşta evler eski genelde ama bakımlı ev bulunabilir sanırım. yakın da sayılır ulusa.

ben de ev arıyorum bu arada ankarada :) en geç 1-2 hafta içinde ankaraya taşınıyorum.
  • buffy de vampir sayılır  (18.01.16 09:46:35) 
eryaman demeyin demişsiniz de en iyi tercih eryaman yada batıkent. asosyal olmazsınız eryamanda merak etmeyin ev açısından ve ulaşım açısından bu ikisi dışında önerebileceğim pek yer yok.


  • mantarliborek  (18.01.16 09:54:12) 
Eryaman'da oturuyorum, yol gözümde inanılmaz büyüyor Kızılay'a vs giderken. Gidişi ayrı dert, dönüşü ayrı dert. Eskiden sanki daha kısa sürede geliyordu 541 mesela Kızılay'dan, ya da cidden "yol gözümde büyüyor" :|


  • loverdose  (18.01.16 09:59:37) 
batıkent. gayet yeni evler var; o paraya müstakil ev bile bulursunuz.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (18.01.16 10:33:56) 
kurtuluşa gelsene deliganlu


  • primetime  (18.01.16 10:34:24) 
AKM durağı'na yakınsa . bence Yenimahalle'den (ışınlar mahallesi-miralay nazım bey sok. civarı) ev bakabilirsiniz. ivedik cd'si üzerinden Ulus dolmuşları geçiyor ve ya ivedik-yenimahalle metro duraklarına yakın olması iyi olur. varlık mahallesi filanda olabilir .


  • 1917  (18.01.16 10:36:29) 
Dikmen, Sokullu, Ayrancı'da oturun. Dolmuşla Kızılay 10 dk.


  • otonom  (18.01.16 10:36:35 ~ 10:37:27) 
kurtulus +1

gelin takilak
  • foster  (18.01.16 10:44:30) 
kimse seçenek olarak görmemiş sanırım ama aydınlıkevler, güneşevler civarı da düşünülebilir. ulusa, kızılaya, tunalıya falan uzak değil ve kiralar da nispeten uygun.


  • episantr1  (18.01.16 11:09:03) 
şimdi şuradan başlayayım...ulus için bir ulaşım problemi yok ankara'nın en ücra yerinden bile ulus'a araç var...

yazdıklarınızdan yola çıkarak size buraları önerebilrim...

küçükesat
köroğlu
büyükesat
nenehatun
birlik cad.
kavaklıdere
kızılay mah.
bahçelievler
yenimahalle
batıkent (ben özellikle ilk yerleşimi severim)
kolej
kocatepe
ayrancı
güvenlik cad.
paris cad.

buralarda 1000 liraya gayet güzel evler bulunabilir...kültürel - eğlence aktivitelere ulaşmak için yeterince iyi lokasyonlar bunlar... Ama bana genel olarak soracak olursan çankaya'da tutun abisi evi...içi bakımlı eski çankaya apartmanları bulabilirsiniz ve gerçekten çok güzeller...
  • gkhT  (18.01.16 11:35:09) 
batıkent. metro ya binersin aktarma vs. uğraşmadan 15-20 dk da akm'desin.


  • kafkef  (18.01.16 11:52:53) 
Batıkent diğerlerine bakma derim. Metro ile ulaşım sağlarsın hem de muhit iyi


  • domates yiyom  (18.01.16 22:36:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.