[]

esenboğadan gıda tarım bakanlığına gitmek?

Ankara esenboğa h.alanından eskişehir yolu 9. km üzerindeki gıda tarım bakanlığına gitmem lazım. havaş ile en yakın nereye inebilirim?

Sorduğum bir kişi Aşti'ye git oradan taksi ile geçersin dedi. Ama servis güzergahına baktığımda sabancı bulvarından geçtiğini gördüm. Sabancı bulvarı taksi için daha yakın olacak gibi. ama neyin önünde inmem lazım?


 
AŞTİ en yakın gibi.


  • rencber  (12.01.16 21:00:18) 
havaş geçiyor mu bilmiyorum ama belko kızılay'dan geçiyor kızılay'a gidip çayyolu metrosuna binin. tarım bakanlığı durağı var zaten orada inersiniz.


  • cekilmis gayfe  (12.01.16 21:00:51) 
Ya kızılay-metro

Ya da Aşti-taksi

İkiside süre olarak aynı gibi. İlki daha ucuz tabi
  • ihanet kac kisilik  (12.01.16 21:12:55) 
aşti'de inip taksiye binersen daha yakın olur. yalnız unutma aşti'den taksiye bineceksen alttaki duraktan değil en üst katta bekleyenlere bin ki mesafe beğenmeyen manyak taksicilerle uğraşmak zorunda kalma.

bu arada belko'ya binip kızılay'da inip metroyla da gidebilirsin. sanırım bilkent durağında inince gıda bakanlığına yürüyerek gidilebilir.
  • kafkef  (12.01.16 21:18:59) 
metronun direk duragi vardi sanirim tarim bakanligi diye bilkentten sonra hacettepeden once.


  • jedilance  (12.01.16 21:23:10) 
ankara'da metro kullanmadım hiç. kağıt bilet mevcut mu? sorun olur mu?


  • o kadar da degil aga  (12.01.16 21:53:53) 
Egokart diye plastik bir kart var. ona 1-2 kullanımlık dolum yapılabiliyor sanırım. Gerçi şimdi webden baktım, tek kullanımlık karton bilet de varmış galiba.

Her durumda Kızılay metro istasyonu çok merkezi olduğu için size görevliler yardımcı olurlar.
  • firez  (12.01.16 22:11:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.