[]

Turkiye de 4.5 kullanimi

Turkiye neden 4g kulaniminda dunya da geride kaldi? Mesela bir bakiyorsun birlesik arap emirleklerine ve Kazakistana adamlar 4g kullaniyorlar. Turkiye neden gec kaldi bu konuda? 4.5 ile 4 g arasinda pek bir fark olucak mi?




 
Ekşise yazılan teknik birkaç entry vardı. Ordan çıkardığım sonuç; Erdoğan 5g dedi diye hem onu yalancı çıkarmayalım hem 4g devam diye 4.5g diye sallayıp geçtiler.

Türkiye'ye 3G de geç geldi. Hep geriden takip ediyoruz bu olayları. Çünkü zaten pahalı internet. Fazla download edeyim gibi bir olay olmuyor ı yüzden. Eksikliği de bu yüzden hissedilemiyor.
  • canercuxy  (11.01.16 23:49:13) 
Bir de eleman sıkıntımız var. Türkiye'de yazılım bilme oranları çok düşük, Polonya'da ise yüzde 30'muş. İngiltere'de ilkokulda kod yazım dersi var. Türkiye'de office word bile kullanamıyor kimse.


  • Traveller  (11.01.16 23:51:03) 
Ben 4G Lte kullaniyorum yurtdisinda. Sanirim bu 4.5g dedikleri teknoloji oluyor. Yani aslinda 4G ancak daha hizli bir internet performansi alinabiliyor.


  • kareem said  (12.01.16 02:28:32) 
yahu 4.5g diye bir şey yok!!! Gelen teknoloji 4g yani lte, tayyibe yaranmak için ismi değiştirildi.


  • yatagants  (12.01.16 03:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.