[]

kurusıkı tabanca

Hırsıza karşı bi önlem midir? Alsak hırsız gelse korkar mı yoksa o da mı saldırır?

Veya karşı karşıya geldik kurusıkıyı ateşledik, hırsıza hiç bir şey olmaz mı?


 
Cesario +1 çok lazımsa gerçek silah için bulundurma ruhsatını araştır ya da hiç bu Tufaya girmeyip alarm taktırarak hallet olayı.


  • canercuxy  (11.01.16 23:44:21) 
yakın mesafeden kafaya gelirse öldürebilir bile.


  • galandar kostumu  (11.01.16 23:54:12) 
sahte silahlar bir avantaj değil dez avantajdır. Hırsızlığı bir kenara bırakırsak, herhangi bir durumda biri bana silah çekerse ilk düşüncem mümkün olduğu kadar hızlı biçimde silah çeken unsura ateş etmek olur. Ortada bir ölüm tehdidi mevcutken silahın gerçekliği elbette sorgulanmaz.


  • rygard  (12.01.16 01:36:43) 
Cok gereksiz bir onlem olur. Caydirabilir mi, kucuk bir ihtimalle evet. Ama karsindaki adam zaten bazi seyleri goze aldiysa, bicak cekse mesela, sende silah var onda bicak. sen orantisiz guc uygulamis olursun ustune. evet hukuk biraz degisik isliyor bizde. onun yerine alarm, kamera falan komple bir sistem kurarsaniz daha iyi olur.


  • mozarello  (12.01.16 02:17:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.