[]

Arkadaş damat oluyor

Çok yakın bir arkadaşım genç yaşına bakmadan evlenme teklif etti. Kızı seviyor ama çok sevmiyor, yani deliler gibi bir aşk yaşamıyorlar.

Ben arkadaşımın aileler veya kız tarafından biraz katakulliye getirildiğini düşünüyorum, böyle zorunluluktan bu hallere geldik gibi bir tavrı var. ayrıca evlenmesinden ciddi anlamda rahatsızlık duyacağım çünkü her gün görüştüğüm bu arkadaşla en iyi ihtimal ayda 1 görüşebileceğiz. Arkadaşın durumu da biraz sıkıntılı. Askerlik bile yapmadı eleman.

Sizce nasıl yaklaşayım arkadaşa, duygularımı içimde tutamıyorum. Hem evliliği yanlış görüyorum hem de kendi bencilliğimden evlenmesini istemiyorum. Ama iyi olursa allahtan kötü olursa kuldan demişler o yüzden çok korkuyorum konuşmaya.

 
Araya girme,yetişkin insanlar kendi kararlarını kendi verir.


  • rakicandir  (11.01.16 20:44:15) 
hayatında bu adamdan başka kimse yok mu? üstelik sen de erkeksin.
bir erkeğin, başka bir erkeğe bu şekilde bağlanması ve kıskanması....
.....
  • shedracon  (11.01.16 21:38:50 ~ 21:39:19) 
ne demiş ünlü türk düşünürü, başkasının hayatına kimse karışamaz.

en yakın arkdaşım diyebileceğim biri, her türlü pislik varken yeşilaycı oldu evlendi gitti. o öyle giyinir ben böyle giyinirim. herkes istediği gibi giyinir.

gerenk yok hocam kasmaya kendi hayatına bak mutlu olmaya bak.
  • morcivert  (11.01.16 21:46:37) 
şimdi sakin ol ve yakın arkadaşınsız bi hayata alışmaya başla. mümkün mertebe müdahil olma alacağı karara, destek olmaya çalış.


  • rencber  (11.01.16 22:40:19) 
Bu kadar kıskanmaya gerek yok. Tek arkadaşa mi kanalize ettiniz hayatınızı? Kimsiniz ki kendinizi hayatı konusunda karar merci olarak görüyorsunuz? Insanlari anlamak güç. Bırakın kim ne istiyorsa yapsın.


  • piremses  (11.01.16 22:46:10) 
evlendi diye neden en iyi ihtimalle ayda 1 görüşesiniz ki? eşimin arkadaşları neredeyse bizde yatıp kalkacaklar. evleneceği kişiyle de aran iyiyse haftada 1 görüşürsün onların da birbirlerinden ayrı plan yapmaya ihtiyaçları olacak çünkü. tabii ki eskisi gibi tüm boş vaktini sana ayıramayacak ama bence aranızın soğumasına izin verme.


  • kakamelsokoban  (12.01.16 08:48:49) 
Evli arkadaşlarla iletişim genelde azalır da bu sebepten araya girmen biraz garip. Evliliği yanlış görüyorsan yakın dosta söylenebilir, o ayrı.


  • arnold schwarzeneger  (12.01.16 08:52:33) 
Ayrıca kızı ne kadar sevdiği konusunda sizinle çok samimi konuşmamış olma ihtimali de yüksek..


  • SiyamkedisiZorro  (12.01.16 10:50:35) 
SEn onu düşünmüyorsun, kendini düşnüüyorsun yalnız kalma korkun var. bu yüzden araya girme.


  • gokhan atestepe  (15.01.16 16:28:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.