[]

dolar yükselmeye devam eder mi?

dolar yükselmeye devam eder mi?
öncelikle şunu belirteyim : yatırımcı veya dolar üzerinden para kazanan birisi değilim.

dolar kuru üzerinden ödeme yapıyorum bir şirkete.(taksitler halinde.)en son ödeme yaptıktan sonra dolar yine arttı.
peki bu dolar artmaya devam eder mi? eğer öyleyse gidip ödemem gereken miktarı hemen alıp hepsini ödeyeceğim şirkete.

teşekkürler!

 
Borç ödemek bazen en iyi yatırımdır. madem dolar borcunuzun tamamını bir seferde ödeyebilecek durumdasiniz, taksit sayisi ve borc miktarina göre a)dolari alın, ana para halinde dursun.yine taksit taksit ödeyin
B)çok uzun vadeliyse peşin kapayın gitsin. Önünüze bakarsiniz, dolar yine yükselir gider diye düşünmezsiniz en azindan.

  • me gusta  (10.01.16 00:54:34) 
Belli olmaz. Ben olsam bu ortamda riske girmez, acik pozisyonu kapatirdim. Yani dolari alir ama odemek icin vadesini beklerdim.


  • f_d  (10.01.16 00:55:44) 
ödemeniz gereken miktarı alıp banka usd hesabınızda tutun. vadeniz geldigi gun aldıgınızdan yuksekse kur, hesaptan ödersiniz. degilse tersi. maddi durumunuzun rahat oldugu dusunulmustur.

kişisel fikrim, günlük dalgalanmalar olsa da doların geri donussuz bir 3 üstü surecine girdigi.
  • galandar kostumu  (10.01.16 00:59:11 ~ 01:00:07) 
amerika faiz indirip, para basarsa belki


  • cevizlikarpuz  (10.01.16 01:15:38) 
artar, doları şimdi al ama eğer erken ödemede indirim yoksa vadeli hesaba koy, arada faiz kazanırsın. sonra vadesinde öde. yok erken ödeme indirimi varsa ve bankanın verdiği faizden yüksekse hemen öde.


  • yakuza123  (10.01.16 01:56:16) 
kanka cuma tam çok yii bir aralık ayı verisi geldi. hatta kasım ayı verisini de iyi şekilde güncellediler. yani dolar tam yükelecekken bizim borsa kapandı. yani öyle bi anda soruyorsun ki insan sinir oluyor ne diyelim şimdi.

şu an 3.02 ama pazartesi sabah fırlayacak. fırlamazsa dolarda yönümüz her zaman yukarı. yani trend olarak dolar daima yükelir. döviz.com'dam son 6 yılı görebilirsin. ama seçimlerde akp iktidara gelince biraz düştü.
  • kaledekiyalnizlik  (10.01.16 08:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.