[]

ofis kullanımı için kablosuz klavye önerisi

ofiste kullanmak için kablosuz klavye alacaktım, bi umut satın almacıya söyledim "100 lirayı geçmesin alırız keke" dedi. baktım, çok düşük bir sınır değilmiş, buldum bissürü model ama neye göre karar vermem gerektiğini bilmiyorum; neye dikkat edeyim seçerken? ya da kullanıyorum ve memnunum dediğiniz bir model var mı? fareli set de olur, zaten onu da almam lazım ama klavye daha az hakim olduğum bir alet.

şunu buldum mesela, alınır mı? www.akakce.com

kablosuz olsun, çok ses yapmasın ve laptop klavyesi gibi değil de böyle basma hisli olsun yeter.

 
microsoft wireless keyboard 800 diye klavye + fare seti kullanıyorum 3 yıldır, çok başarılı.


  • rencber  (09.01.16 10:39:24) 
www.teknosa.com

k360 klavye + m280 fare.

çok denedim kablosuz klavye ve mouse. en başarılı ikili bunlar. pil ömrü, ses, ergonomi vs.
  • jugador  (09.01.16 12:24:46) 
@jugador bunu gördüm ama tuşları ince diye üzerinde durmadım, laptop tuşları gibidir istediğim o hissi alamam deyu. ne diyorsun, kalın tuşlardan farkı çok mu? basınca hissediyor musun dolu dolu?


  • baba jo  (09.01.16 12:56:00 ~ 12:57:39) 
imgur.com

boyut olarak biraz daha küçük. çok büyük bir klavye kullanıyorsan ilk başta harfler elinin altında olmuyor ama kısa süre içinde alışıp çok rahat ve hızlı bi şekilde yazmaya başlıyorsun :d

benim eller de küçük değildir ama ergonomisine alıştıktan sonra başka yerde yazmak işkence gibi geliyor bana.

eksisozluk.com
  • jugador  (09.01.16 13:09:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.