[]

KOBİ düzeyinde bir Dış Ticaret Firması için ERP

Selamlar yıllar sonra,

Şimdi biz ihracat odaklı bir dış ticaret firması kuruyoruz. An itibari ile yaklaşık 20 imalatçı tedarikçiden toplamda +/- 4000 farklı adette teknik ürün portöyümüzde ve bunu yakın zamanda 8000-10000 bandına çekmeyi hedefliyoruz. Bu ürün kalemleri ağır hizmet iş makineleri, zirai makineler, Kamyon ve az da olsa otomotiv yedek parçaları ve sarf malzemelerinden oluşuyor. Bir çok ülkede irtibat ve potansiyel müşteri ağımız var.

Gelelim maruzatımıza;

Bütün bu tedarikçi - ürün akışını, müşteri ilişkilerini, finansal tabloları, hatta kurumsal evraklarımızı yönetebileceğimiz mikro düzeyde bir ERP ihtiyacımız var. Daha önceki işlerimizde NETSIS, CANIAS, SAP gibi sistemler kullandık ama bu tarz butik çözümlere dair pek bir bilgimiz yok.

Konuya vakıf arkadaşlar fiyat/performans kriterlerine göre bir yönlendirme yaparlarsa pek şahane olur.

 
Netsis veya logo
Logo crm
Bimser eba

Bunları tek programda yapmak istersen ve web olsun dersen Logo j-guar öneririm. Tabi uyarlama zahmetli bir iş.
Sonuçta sap bile alsan danışmanlığa para ödeyeceksin.
  • rhan  (07.01.16 22:43:14) 
Tam adamına denk geldin:)
Biraz daha detay verir misin? Mesaj ile...

  • enkolaykullaniciadi  (07.01.16 23:03:45) 
bi görüşün...
www.ifsworld.com

  • merhum  (08.01.16 07:41:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.