[]

175/70 R13 ebatlarındaki lastik için hava basıncı nedir?

arkadaşlar torpidoda yazan değer normal hızlar için 30 psi, yüksek hızlar için 36 psi... 36 psi hava basan hiç duymadığımdan garip geldi.

toyota el kitabı: turkiye.toyota.com.tr
orjinal sayfa sayısı 180 (pdf sayfa sayısı 183)

burada kar lastiği de yüksek hız basıncıyla aynıdır demiş, yani 36 psi.. ben 30 psi yapmıştım. 36'ya çıkarayım mı?

 
32 olması lazım. En iyisi lastikçiye sormak


  • giggs  (05.01.16 19:25:30 ~ 19:27:34) 
kar lastiği takılı ama.. bir de 30-32 derken öne ve arkaya farklı mı basılıyor..


  • mahsusmahal  (05.01.16 19:59:12) 
one fazla basiyon evet.

normal lastik icin on 32 arka 30 ya da on 30 arka 28 iyidir belirttiginiz ebat lastik icin.

ama kis lastigi icin extrem bi durum var mi bilmiyorum.
  • jugador  (05.01.16 20:26:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.