[]

Guns N' Roses - Don't Cry

guns n roses - dont cry gibi bu tarzda yer etmis klasik ve kült sarkilar aramaktaim
akliniza gelenleri yazarsaniz sewinirim



 
sting - shape of my heart
www.youtube.com

  • khan shabbir  (23.10.09 01:39:19) 
kült mült bilmem ama . aklıma direk paradise city geldi .
ve alakasız olacak belki ;
nirvana- smells like teen / heart shaped box
rem - losing my religion
daha neler neler.
  • dieselsingle2  (23.10.09 01:43:11) 
benim aklıma şunlar geldi ilk anda:

aerosmith - dream on
scorpions - still loving you
  • tepedeki psychedelic adam  (23.10.09 01:48:15) 
hotel california


  • cosmicgadin  (23.10.09 02:12:46) 
cok saolun öneriler icin ama hepside cok bilinen bilinmemesi olasi olmayan parcalar ben daha bilinmedik hatta daha eskilerden bisiler kastetmistim


  • berginyonbaenre  (23.10.09 06:19:46) 
Steve Perry - Oh Sherrie ( Don't cry kadar slow olmasa da hala aşklarının devam ettiğinden bahsediyor o kadar acı şeyler yaşamalarına rağmen)

Jefferson Starship - Sara ( Ayrılık şarkısı gibi olsa da, aslında imkansız olan bir aşk yaşayan ancak yine de ayrılamayan bir çifti anlatıyor bana göre, çok severim bu parçayı)

Journey - Who's Cryin' Now ( O kadar acı olaylar olmasına rağmen hala "Love will survive somehow, some way" diyor, çok güzeldir bu parça da)

Foreigner - Waiting For A Girl Like You (İsminden de anlaşılacağı gibi adam bulmuş hayatının aşkını)
Bunlar da benim aklıma gelenler.
  • yokkii  (23.10.09 09:05:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.