[]

casio saatler hakkında

bütçem en fazla 120-130 tl civarında olan bir saate el veriyor.. Demin hepsiburda.com'da gezerken gözüme casio'nun şu modeli ilişti.. Sizce bu fiyata bulunabilecek fiyat\performans oranı olarak iyi bir saat mi ? Birde saatlerde en çok muzdarip olduğum şey ekranın zart zurt çizilmesidir.. Acaba casioların camları nasıl ? Çizilmelere karşı hassas mı ? Model budur

www.hepsiburada.com


 
çizilmez cam istiyorsan safir kristal camı olan saatler almalısın.bu tip cam çizilmez ama bu saatler biraz pahalı oluyor.bu modelin camı mineralmiş.


  • keah  (22.10.09 20:45:57) 
istanbul'daysanız bir vasıtaya atlayıp doğruca sirkeci'ye gidin, orada doğubank'ın ana cadde sırasında bir sürü saatçi var. envai çeşit modelden seçin istediğinizi.
ama bana sorarsanız sağlam bir saat istiyorsanız 200 300tl'yi gözden çıkarın.
2002'de casio PRG50 aldım. Muazzam bir saat, en son geçen saat jettaşına çarptı da az bişi sıyrıldı.Camında da üzerinde beton düşmesinden ötürü hafif bi çizik var :) ha birde pil derdi de yok. 2002'den beri yani 7senede sadece 1kere kayışı değişti o kadar. Onda da terim kuvvetli olduğu için silikon kayış yıprandı ve koptu.
eğer sağlam camlı bir saat düşünüyorsanız casio dışında timex'i de şiddetle tavsiye ederim.
  • icemanr  (22.10.09 22:20:29) 
www.saatturk.com ben de şunu beğendim mesela. bu saate 89 tl ye sahip olabilirsin, hem de hemen !


  • demre  (23.10.09 13:51:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.