[]

film önerisi yapar mısınız?

nasıl anlatacağımı bilemiyorum isteklerim karışık olabilir biraz. ana karakterler fakir olsun ve yoğun sanat olsun filmde. irish (sanırım böyle deniyor) tarzı müzik olsun. (örn: www.youtube.com bir de anlamlı olsun yeter..

buna uyanlar titanic, good will hunting belki piyanist. bu tarz filmler istiyorum.

şimdiden teşekkürler

 
Sarar mı bilmiyorum ama,
Sana her yol helal pompala bilal

  • bigbadabum  (30.12.15 17:08:33) 
sen şunu özetlemişsin ya;

en.wikipedia.org(film)
  • yonge and bloor  (30.12.15 17:10:39) 
Aynen, The Once'ı tarif etmişsin resmen.


Karakter fakir, müzik var(ki çok iyi) ve Irish.
  • otonom  (30.12.15 17:29:43 ~ 17:29:59) 
merhaba. düşününce aklım gelmedi ama şöyle bi sanatçılr üzerine yapılan filmlere baktım benim aralarında izlediğim "barton fink" fakir bi yazar üzerine çok iyi filmdi ama istediklerini sadece bunda yakalıyor irlanda müziği falan yok yani, my left foot yine aynı. van gogh biyografisi falan güzel olabilir aslında size ama aklımda bi akira kurosawanın filmlerinden birinde kısa bir film olarak var, yoğun sanat bence "amadeus" ama fakir değiller. illa ki benden iyi tutturan olacaktır izlemediyseniz amadeus çoggacayip bak inan ki.


  • libertine  (30.12.15 17:29:48) 
azbuçuk benzeyen şeyleri önerebilirsiniz, böyle çok keskin sınırlar koymayayım. öneriler için teşekkürler önerilere devam edebilirsiniz hepsini kaydediyorum. hepinizi tikliyorum beğenmezsem tikleri alırım ha :) falan diyomuşum :D


  • freetakilir  (30.12.15 17:48:19) 
The Departed

Yani hep bir fakirlik yok ama...
  • nawar  (30.12.15 18:03:42) 
  • şubatsonrası  (30.12.15 18:47:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.