[]

biz mi büyüdük uykusuz penguen mi bozdu?

uykusuzu ilk çıktığı zamandan beri alırdım. penguen'i de oldukça sık takip ederdim.. zaten ikisini beraber alırdım genellikle.. 6 ay kadar önce bıraktım artık almayı güzel değil diye.. zaten kahkaha attırmasını beklemiyorum hiç bir zaman ama hafif bir tebessüm bile oluşmuyor artık.. niye bu kadar kötüleşti içerik? tamam bazı çizerler gitti ama Cihan Ceylan var memo var Ablak var Özer Aydoğan, Semra Can, Serkan Altuniğne var da var.. yani onların bile hoşuma gitmiyor artık çizdikleri.. bu hafta robinson'u diriltmişler eğer geçen haftalarda da yok ise.. bu kadar mı yeni karakter çıkmıyor da eskiye sardılar?

cabbar baba falan da gelsin o zaman transfer olup?


 
dergiler bozdu hacı, şimdi ocak ayında hortlak cıkacak cok azda olsa ümidim var ama mizah dergileri artık eski tadı yok.


  • all girls dream  (29.12.15 11:42:28) 
uykusuz feci bozdu. ayrılanlar bi yana, kalan kadronun da yarısı arazi.
her hafta bi daha almicam diyorum.

  • manuel mandalina  (29.12.15 11:43:25) 
aynı muhabbeti biz de yaptık.
mizah dergilerini ben de keyifli görmüyorum artık. eskiden ya dikkat etmiyordum ya da eskiye göre artan miktarda küfür var. karakterlere hep küfür ettiriyorlar ve cinsellikten prim yapmaya çalışıyorlar.

eskiden penguen,uykusuz bu kadar değildi.
  • dahinnotha  (29.12.15 11:51:35) 
gülme eşiğin değişti.

ben inci capsleri ve hikayeleri hariç hiçbir şeye gülmüyorum. ''deli/gerizekalı taklidi yapan akıllı'' dan öte pek az şey komik geliyor.

inci, çıtayı farklı bir yere taşıdı. bu nedenle güldüğün şeyler de değişmiş olabilir.
  • tuhaf sorular soruyorum ben  (29.12.15 11:54:33) 
2 yılı geçti ne uykusuz alıyorum ne penguen.

Lombak, penguen, leman, lmanyak, kemik ciltlerim vardı. O derece okurdum halbuki. Tam olarak neden almayı bıraktığımı bile hatırlamıyorum.

Hortlak dergisinden umutluyum ben de daha çıkmadı ama.

Bence biz değişmedik, belki çizerler değişti? Bence genç (15-25 yaş arası) amatör çizerler daha hevesli ve daha komik oluyor. Profesyonelleşen, evlenen vs çizerler o yaşlarındaki kadar verimli olamıyorlar sanki.
  • buzbebek  (29.12.15 12:07:22) 
ben eskiden bir iki dergiyi bazi yazar cizerleri icin aliyordum ama bir sure sonra monotonlasti ve almamaya basladim. 2 yildan uzun bir suredir de mizah dergisi almiyorum. fakat en son umut sarikayanin naber'ini aldim gecen 2 sayi.

haftalik dergi aldigim siralarda yigit ozgurun bir haftasi bir haftasini tutmuyordu.

son zamanlardaysa internette bazi ozer aydogan karikaturleri goruyorum. adam her seferinde yariyor. oldukca enerjik ve yaratici buluyorum.

zaten komik olan karikaturler her zaman absurt durumlara siginiyorlar. fakat bazen cok zorluyorlar.

ayrica mizah, benim icin son zamanlarda gercek hayatin kendisi.

kisaca dergiler bozmus +1
  • idexo  (29.12.15 13:24:04) 
Bence mizah memlekette akiyor, tavan yapiyor ondan. Caps yapanlar, monte yapanlar, espri yapanlar falan doyuruyor bence bizi, ben de tam bilemedim ben de ayni durumu yasiyorum cunku.


  • dougsampson  (29.12.15 13:44:23) 
buzbebek +1


  • bana da mi lolo  (29.12.15 14:13:31) 
Çizerler bölündükçe kalite Azaldı. Ben artık naber dergisini alıyorum umut Sarıkayanın. Tavsiye ederim.


  • hasmetizm 2046  (29.12.15 16:23:51) 
bozdu+1


  • basond  (29.12.15 16:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.