[]

Kedim özgürlüğüne kavusmak istiyor

1 2 aydir hep kapının onunde acin dercesine agliyor. Bazen apartman girisine kadar indirip geri getiyorum. Hayvan mutluluktan mest oluyor.
Fakat son gunlerde iyice artti. Su an 3 saattir kapinin onunde bagiriyo. Açmaya calisiyo yavrum. Icli icli miyakliyo :(

Neden yapiyo bunu? Azma belirtisi yok. Oyle olsa koluma bacagima hallenir zaten. Kısır bi de.

 
valla benimki de öyle yapıyordu, ben de uyuyamıyorum ulan başlarım sosyal normlara diyerek kanişler için yapılmış yelek şeklinde bir tasma alıp site bahçesinde gezdirmeye başladım. sonra bir baktım ki komşular da aynısını yapmaya başlamış, demek ki bu dert tek bende değilmiş dedim. ama site bahçesinde trafik vb yok, oldukça güvenli, bu kedi dediğiniz köpek gibi gezmiyor, atlayıp sıçrayabiliyor, ona göre..


  • karakadife  (22.12.15 17:36:34) 
sabah çıkıp akşam gelen ya da gün içinde evden çıkıp geri gelen kediler var. kediler bunu yapabiliyor. nasil egitilir bilmiyorum ama benim bir kedim de böyleydi ve egitim falan vermemiştik. riske atin diye demiyorum ama bi bakmışsınız kediniz mutlu:)


  • her giriste sifresini unutan adam  (22.12.15 20:41:14) 
Salıver yakasını.


  • bigbadabum  (22.12.15 20:42:51) 
kızgınlığa giriyor. dişi ise bıraktıktan bir süre sonra hamile olarak dönecek. sakinleşmesi için veterinerler hormon uyguluyor. tasvip etmiyorsanız evde biraz işkence etmiş olarak zaptedin. sonrasında da kısırlaştırın. erkek ise de salmayın. sokakta kızgınlıkta kediler var onları hamile bırakmasın.


  • madarch  (23.12.15 08:09:43) 
@madarch kısır demistim.


  • rayde  (23.12.15 09:05:56) 
son cümle gözümden kaçmış. geç kısırlaştırma durumlarında kediler kızgınlık benzeri davranışlar sergiliyor. mesela erkekler kızgınlıkta bir dişinin kokusunu almışsa çıldırıyor yine. bir de sokaktan eve alınan kediler bir süre sonra özlüyor dışarıyı. ne kadar işe yarar bilmiyorum, alıştırmak biraz zor ama ara sıra taslamyla dışarıda dolaştırmak rahatlatıyor. (arkadaşlardan edinilen bilgi)


  • madarch  (23.12.15 11:50:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.