[]

Firmanın E devlet şifresini istemesi

Kurumsal bir firmada yöneticiyim çalışan personellerimin dahası ben de dahil firmada çalışan herkesin e devlet şifrelerini bilmeleri istendi. Kesin olmasa da e devlet üzerinden sendika ya da dernek üyeliği yapılacağını duyumunu aldım. Bu işin 1300 asgari ücret ile ilgisi ne olabilir? Daha doğrusu bu işin asıl amacı ne olabilir? fikri olan var mı? artısı eksisi nedir? şimdiden teşekkürler.




 
e devlet şifresi kişiye ozeldır benim bildiğim, istenilen şey kanunsuz. Onu gectim buyuk ıhtımalle dernek uyelıgı ya da sendika uyelıgı kontrol edılecektır, oyle bir opsiyon var cunkı, bastıgında uye oldugun sendıka ya da siyası partı cıkıyor.


firma e devlet sıfresını mı ıstıyor yoksa e devlet sıfrelerını personelin bilmesini mi?
  • anonymice  (21.12.15 22:48:04 ~ 22:50:32) 
herkesin şifrelerini "bilmesi" istendi diye anladım ben de. vermem e-devlet şifremi kimseye şahsen ben


  • washe  (21.12.15 22:50:16) 
kendinizin almasını neden istedi bu garip? direk alıp şifreyi bize verin demişse bi b.kluk vardır bunda.
Ben vermem kimseye şifremi şahsen

  • seindfeld  (21.12.15 22:53:51) 
şirket herkesin bir e-devlet şifresi edinmesini istiyor anladığım kadarı ile, kimseye e-devlet şifresi falan vermeyin zaten. sendika ile ilgili bir durum olabilir çünkü sendika kaydı e-devletten yapılabiliyor.


  • bobinhoo  (21.12.15 22:56:34) 
En son sendika yapılanması kapsamında bizim fabrikada çalışanları tek tek ptt şubesine götürüp aldırmıyor. Ve evet hepsini de sendikaya üyelikten kullandılar. Muhtemelen sendikalar faaliyettir.


  • oligomer  (21.12.15 23:18:50) 
bilmeleri istendi diyor yani herkes e-devlet şifresi alsın denmiş. şifreleri bize verin dememiş bence.


  • cekilmis gayfe  (21.12.15 23:28:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.