[]

Karnimdan gelen CORT sesi

Yurt disinda japonyada calisiyorum. Yemekler cok kotu ve maalesef fast food a dadandim. Ve cok kilo aldim.
Bu aralar body e gym e basladim.
yaklasik 3-4 haftadir duzenli spor yapiyorum.
Bugun aletle calisirken boyle iki kolunuzla tutunurken bacaklarinizi yukari kaldirma ile ilgili bi fugur vardi. Onu yaparken iste ne olduysa tam bacagimi kaldirirken cort curt gibi boyle garip bi ses geldi karnimdan. Ve daha sonra 5-10 dakka biraktim calismayi. Su an hala aci var biraz. Birisinin yaptigi espiriye gulerken aci cekiyorum. Karnim agriyo cunki. Gulemiyorum ictenlikle.
Gecermi acaba bi soriyim dedim...

 
tamamen salliyorum; gobeginiz dusmus olabilir?


  • nawres  (20.10.09 03:54:32) 
@nawres
Yok yaawww nerden cikardin.
Gobegim yerinde ama boyle kasilma gibi bisey var. Aciyor.
  • onyetele  (20.10.09 03:57:15) 
gobek kacmasi olarak da geciyo, agir bisey kaldirinca falan oluyomus.


  • nawres  (20.10.09 04:01:00) 
Bacaklarimin kaldirma kuvvetini gobege verince oldu.
Aslinda sirtimi iyice yaslayip oyle calismak gerekiyormus. Bi an oldu iste.
Bilemedim...
  • onyetele  (20.10.09 04:34:43 ~ 04:44:02) 
cort sesine yorum yapamayacağım şu anda ama o verdikelri linkteki olay değilse kas yırtılması olabilir büyük ihtimal hiç endişe etmeyin bi süre (3gün-2hafta belli olmaz yırtığa bağlı) istirahat edin geçer bu süre içinde hızlı olmamak kaydıyla koşabilir ve karın kaslarınızın kasılmayacağı (ki azdır böle hareket) hareketleri yapabilirsiniz hatta yapsanız daha iyi olur.


  • Karluk  (20.10.09 05:00:00 ~ 05:02:55) 
@Karluk
Eyv. Biseyim kalmadi simdi biraz iyiyim.
Bugun biraz yuruyus yapicam yarim saatlik. Daha iyi olurum insallah.
  • onyetele  (20.10.09 07:29:19) 
Bu arada Japonya'da geleneksel Turk damak tadina uyacak yemekler bulmak mumkun aslinda. Yanlis hatirlamiyorsam yakiniku tamamen et izgara uzerine kurulu. Tavuk, dana vs. Sonra ramen de cok uc baharatlar icermeyen bir corba. Deniz urunleri lokantalarinda bugulanmis balik yiyebilirsiniz, yine epey notr bir tad olacaktir.


  • wpi  (20.10.09 08:59:24) 
abi çok pahalı değillerse paso balık ve yosun ye, fermente soya ürünleri de yiyebilirsin, japonya'da kalp ve damar hastalıklarından ölme oranı %12 bu oran amerika ve avrupa'da %46 civarında sanırım. eskimolarda bir araştırmada %7 başka bir araştırmada %0.


  • joepiscopo  (20.10.09 09:18:03) 
bu degil ya ilgilendigin icin cok tesekkur ederim ama bu degil :( soyle tarif edimm #
Black Eyed Peas "Boom Boom Pow" bu parcada bir bayan var ses tonu onun gibi nasil desem yankili ekolu sanki birazda eeee teknoya kaciyor sanirim ya bunu bula bilirsek dile benden ne dilersen bu sanalda kalmaz reyala kadar yolu var emin olunuz artik gozume uyku girmiyor suan beynimde bile parca caliyor ama dile getiremiyorum :(

  • keskeler  (20.10.09 23:43:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.