[]

İş Görüşmesinde Sizin Soracağınız Bir Şey Var Mı Sorusu

Nasıl cevaplanmalı? Cevaplanmaması karşı tarafta kötü intiba bırakır mı? Adam/kadın her bi boktan bahsediyor ve böyle sorunca da aklıma bir şey gelmiyor, teşekkür edip bitiriyoruz görüşmeyi.




 
Su sira cok sik is gorusmesine gidiyorum. Oyle dediklerinde hayir arastirdim yeterince firmayi konuya vakifim gibi seyler diyebilirsin


  • sevisgenturk  (18.12.15 18:14:52) 
ben "peki geri dönüş ne zaman alabilirim tahmini olarak" gibi bir cümle kuruyorum. o da "şu gün, şu zaman" falan diyor. teşekkür edip kalkıyorum. durumu kurtarıyor gibi geliyor.


  • acukali ekmek  (18.12.15 18:23:01) 
"Olumlu/olumsuz geri dönüş zamanı" +1
Prim sistemi olan bir iş yeri ise prim için gerekli hedefe ulaşabilenlerin oranını soruyorum.

  • avagadro  (18.12.15 18:27:39) 
Geri dönüş zamanı sorusunu sorma bence, çoğu zaman belli olmuyor o iş; bir sürü dinamik var etkileyen, kesin cevap alman çok zor. Benim ik müdürü iyi bakmıyor mesela bu soruyu soran adaylara. Maaş sorusu bile daha makul, hele ki eleman seviyesi üstündeysen sormanda hiç sakınca yok; en kötü onun bilgisi ikinci görüşmede verilecek cevabı alırsın.

Bişey sormazsan da sakınca yok, illa sormak için sorma yani. İlanda yer almayan şeyler olabilir, gitmeden önce aklına takılırsa not et ki unutmayasın.
  • baba jo  (18.12.15 18:40:04) 
daha önce test edilmiş ve denenmiş bir soru var. belgeselde izlemiştim. öle sorduklarında evet benim bu işe uygun olmadığımı düşündüğünüz özelliğim var mı de yok derlerse sıkıntı yok, var derlerse sölerler zaten onları hemen olumluya çevirmeye çalış. olumluya çevirebilirsen işi almak için büyük bir adım atmış olacaksın. mesela çok hızlı konuşuyorsun dediler evet öyle ama işlerimi erken veya zamanında bitirmek isterim bu konuşmama da yansıdı gibi. örneği salladım kıçımdan. ben denedim. sebebi bu mu veya etkisi var mı bilmiyorum ama işi aldım:)


  • hlt1985  (18.12.15 19:22:49 ~ 19:24:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.