[]

Aziz Sancar

Ne yaptı tam olarak bu adam? Ve ideolojileri neler? (Osmanlıcıdır laiktir ateisttir müslümandır vb.)

edit: bu atar gider nedir anlamadım. kimseyi yargılamak niyetinde değilim, sadece adamı tanımak istiyorum medyayla pek ilgilenmeyen biri olarak.


 
ya kategorize etmeyin insanaları ya. şudur budur diye. adam çalışmış yapmış işte. sende çalış sende yap.


  • morcivert  (18.12.15 08:24:11) 
"Genelkurmay Başkanına teslim ettim ve Genelkurmay Başkanlığı kasasında saklanacak. Ödülü madalyayı teslim ettim hem sertifikayı hem madalyayı teslim ettim. 19 Mayıs'ta Allah kısmet ederse Anıtkabir’e koyacağız. Bu Atatürk’ün ve cumhuriyetin madalyasıdır. 19 Mayıs'ta tekrar geleceğim ve Anıtkabir’e koyacağız. "

bu açıklamadan birkaç bir şey çıkar senin için.
  • livaneli kadir  (18.12.15 08:32:20) 
Taktınız adamın ideolojisine. Kimya alanında Nobel alın da adamı eleştirin. Yemin ederim tam domuzsunuz. Çamurun içine sıçıp yaşarken ne pislik bir yerde olduğunuzun farkında değilsiniz. Önce kendinize bakın, üniversite bile okuyamayan adamlar Aziz Sancar'ı eleştirecek!


  • Traveller  (18.12.15 08:55:58) 
kimya olarak, dna yı inceleyerek kanser e çözüm bularak nobel alan Türk profesör. Atatürk ün ilke ve inkilaplarını benimseyerek o çizgiden sapmayan bi adam.


  • indescribable  (18.12.15 09:04:24) 
ne yaptığıyla ilgili olarak: www.cnnturk.com

ideoloji ile ilgili yorum yapmaya gerek görmüyorum. Beni ilgilendirmiyor zira.
  • himmet dayi  (18.12.15 09:50:59) 
Ideolojisi: self-hating-arab. Ne yazik ki.


  • common of demons  (18.12.15 11:10:02) 
herşeyin fazlası zarar.
pamuk'un oryantalist tavrı da kötüydü
sancar'ın fazla milliyetçiliği de kötü.
ama en azından pamuk gibi beleşe değil oturup çalışıp almış nobel'i.
  • titiraprap  (18.12.15 11:19:32 ~ 11:20:21) 
adam gibi adam.


  • dafuq  (18.12.15 11:27:03) 
Aziz Sancar'dan ne isteniyor anlamıyorum. Adam röportajında açıkça ifade etti ki okuyup yükselmesinde en büyük payeyi kendisini Mardinde köyünden alıp okutan 50-60'lı yılların eğitim sistemine veriyor.Hani şu entel danteller tarafından sürekli b.k atılan köy enstitülerinde yetişen öğretmenlere.
www.hurriyet.com.tr

Adam başarısının temeli olarak Atatürk'ün kurduğu yada Atatürk'den ilham alan sistemi gösteriyor ama bunu duymak insanların işine gelmiyor.
  • turkuaz  (18.12.15 11:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.