kartondan, kontraplaktan, strafordan, deprondan falan kesip yapıştırarak çocukla birlikte yapabileceğimiz ama en sonunda da atınca uçabilen bir uçak modeli bulabileceğim internet siteleri var mı?bi tane bulup yaptık, sürekli burnunu havaya dikme eğilimi gösteriyor. artık kanadının yeri mi olmadı ney
kartondan, kontraplaktan, strafordan, deprondan falan kesip yapıştırarak çocukla birlikte yapabileceğimiz ama en sonunda da atınca uçabilen bir uçak modeli bulabileceğim internet siteleri var mı?
bi tane bulup yaptık, sürekli burnunu havaya dikme eğilimi gösteriyor. artık kanadının yeri mi olmadı neyse. sadece dümdüz uçsun gitsin istiyorum.
var mı böyle plan, proje, çizim vs. bulabileceğim bir yerler?
0
thk'nin vardi boyle modelleri.
0
bunlar hazır kit şeklinde ama. ben sadece çizim, plan vs. gibi bir şey istiyorum. malzemeyi kendim kesip yapayım.
0
burnunu havaya dikmesi kanadin kaldirma kuvveti yaratirken olusturdugu momentin ucagin agirligi tarafindan dengelenmemesinden kaynaklaniyor. ucagin on kismina (kursun) agirlik yerlestirirseniz sorun cozulmus olur.
0
cp.c-ij.comben şuradan bir kaç kez uçak yaptım ama motorlarını yapmayıp, bayağı uçurmuşluğum var ama sonunda burnu kut oldu, kanadı koptu. içim acıdı.
benim yaptığım uçak:
cp.c-ij.com
0
flitetest.comkullandiklari kopuk ultra hafif (dollartree foam) ve bizim buralarda bulunmuyor, onun yerine
depron kullanin diyorlar
(sagdan soldan rastgele alinan iki tarafi da kuse kagit kapli kopukler cok agir oluyor, o ucak ucmuyor)
0