[]

swatch saat seçimi

Acaba resimde görülen tarzda swatch saat kullanan ya da kullanan birilerini bizzat görüp yorumlarını esirgemiyecek birileri var mı ? Bu tarz bir modelden almayı düşünüyorum ama kasa plastik.. Acaba 25 yaşındaki birinin kolunda çocuk işi gibi mi kaçar yoksa gayet güzel durur mu ? Şimdiden teşekkürler.. Birde böyle büyük markaların kasa tipi plastik olan saatleri kullanışlı oluyor mu ?




 
bende 25 yaşındayım. resimdeki saatler sanki lise-üniversite gençliğine hitap ediyor gibi geldi bana. plastik kordonlu saat yerine çelik veya deri kordonlu baksanız derim. hatta swatch yerine seiko veya casio' ya da bakmanı öneririm. swatch, casio ve seiko saat kullanmış biri olarak, swatch son tercihin olsun derim.

biliyorum soruna cevap değil ama, bir arkadaş tavsiyesi olarak kabul et :)
  • erzi  (19.10.09 11:56:52) 
bende buna cok yakin ama plastik olmayan bi modeli var, cok daha sik duruyo. plastik ve buyuk olunca biraz cocukca durur tabi.


  • nawres  (19.10.09 12:01:01) 
Aslında dediğiniz gibi seiko'da kafamda yok değil ama fiyat pahalı.. Ucuzlarda bir tek gittigidiyor.com'da var.. orda da sürekli olarak satılan 4-5 model dışında başka çeşit yok..


  • joehigashi  (19.10.09 12:04:23) 
benzer bir modeli zamanında vardı bende.
Estetik kaygılar kişiden kişiye değişir ama iki adet sıkıntısı vardı bunun bende, birkaç senelik kullanım sonucu gerilim veren.

1- Plastik kol kayışı, içinin halka halka olmasının da artırıcı etkisiyle fena terletme yapıyor, uzun süre kullanıldığında, kötü koku, uzun süre kalan halka izleri, ciltte plastik hissiyatı gibi yan etkileri mevcut.

2- Camı sürekli çiziliyor bunların, en ufak temasta. Swatch bayilerine götürdüğünüzde temizletiyorlar ancak bu defa da cam incelmiş oluyor o temizlik esnasında.
  • turcopolis  (19.10.09 12:20:14) 
sakın sakın sakın sakın plastik alma.öyle bir kokuyorki,aman tanrım dersin.çelik takabiliyosan kesinlikle çelik kemerli derim.ama böyle plastik yada kauçuk kemerlilere yaklaşma.soruna cevap değil ama aklında bulusun


  • jpsartre  (19.10.09 16:20:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.