[]

Turkcell hat devir ucretinin 55 lira olmasi?

Ne ki bu? Cok fazla degil mi? Vergi falan dedi görevli. Arkadas ne vergisi bu kadar ya. Turkcell'e ozel ayakta adam şeyapma mi bu? Hic hat devri yapan var mi baska gsm operatorlerinden falan?




 
Daha önce hat devri yapmadım ama yanılmıyorsam 1 sene önce de vodafone hat devri 50 tl civarındaydı.


  • hayde bre  (12.12.15 14:51:58) 
turkcell bi hattım var 12 yildir fln kullandigim teyzemden hediye gelmişti telefonla birlikte o yüzden onun adinaydi eğer devirden kastimiz hatti üstüme almamsa ben hiç para ödememiştim buna bi kaç sene önce


  • berginyonbaenre  (12.12.15 14:56:00) 
@bergin bir ara ucretsiz yapmislardi, daha sonra tekrardan ucretli oldu.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.12.15 15:09:39) 
Hattin sahibi annem, ben kullanici olarak gözükuyorum. Fatura vs hep bana geliyo. 4gli sim kart alayim dedim vermediler mesela. Hatti kulaniciya devretmek bile para arkadas üf.


  • rayde  (12.12.15 15:21:11) 
@rayde aynı mevzu için turkcell ile uğraştım geçen. Vodafone 40 avea da 35 mi ne istiyor. Aradım 34dk müşteri temsilcisinin ekip lideriyle konuştum, devlet artık hat sahibi dışında kullanıma izin vermediğini ve devir yükümlülüğünde olduğumu, bana verecekleri bu zorunlu hizmette sadece vergi kısmını ödemeyi talep ettiğim söyledim. 55 liranın ne kadarının vergi olduğunu bile söyleyemediler, direttim çözüm alamadim. Aklıma getirdin biraz daha savaşayım.


  • sylvan  (12.12.15 15:42:41) 
Benden 45 istediler birkaç ay önce. İş zorlaştırmaktan başka bir şey değil yaptıkları.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (12.12.15 17:10:45) 
iki sene önce bedava yapılıyordu bu işlem, o zaman yapsaydınız keşke. ben o zaman yapmıştım hiç para ödemeden.


  • devilred  (12.12.15 22:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.