[]

cep matarası

deri kaplı, paslanmaz çelik cep matarası almayı düşünüyorum. tabii paslanmaz çelikten daha güzel alternatifi olanı da dinlerim. çok küçük ya da çok büyük falan olmasın.

bir de şeyi merak ediyorum crate & barrel nasıl bir marka? mesela şu alınır mı?
www.crateandbarrel.com.tr

marka ve dükkan teklifinize açığım. gidip görmeden almak istemiyorum. sağlıksız bir şey de olmasın. malum, alkol olacak içinde.

 
stanley'in matarası var. ama bunlar gibi değil biraz daha farklı. ondan almayı planlıyorum. senelerdir bu işi yapan firma olduğundan daha güvenilir buluyorum. amazondan flnda getirtebilirsin.


  • morcivert  (06.12.15 21:04:38) 
link atmaya üşenmiştim :)
www.amazon.com

  • morcivert  (06.12.15 21:05:33) 
İnternetten siparişten önce görebileceğim, boyutlarına bakabileceğim yer var mı? Bir de tipi pek güzel değil gibi sanki.


  • nawar  (06.12.15 21:19:59) 
stanley satan baya yer var istanbul'da ama bu boylardan hiç görmedim. genelde litrelik olanlar. bu arada create&barrel iyi bir marka yalnız bu tip mataralardan içmekten ben oldum olası keyif alamadım. leş gibi metal tadı oluyor (viski)

iyi bir şeye denk gelirsen bende alırım
  • try again fail again fail better  (06.12.15 21:47:45) 
işte ben de pas ve aşınma konusu için paslanmaz çelik dedim. başka materyal varsa daha iyi olur tabii. gönül ister ki içi altın kaplama olsun, içeceğin tadına karışmasın ama işte ona da para dayanmaz kesin :P


  • nawar  (06.12.15 21:55:33) 
www.istanbulbilisim.com.tr

şundan alabilirim ya, stanley'de metal tadı olmaz sanki
  • try again fail again fail better  (06.12.15 21:58:20) 
amazondan alışveriş yapmaya çekinmeyin. amazonda kargo dahil 75 örö altındaki ürünler türkiyeden ucuzsa direk ordan alın. stanleyin termosunu almıştım ordan.

hatta 75 örö üzerindeyse %18 vergi koyup onlar hallediyormuş gümrük işlerini denemedim ama deneyen başarılı olan çok.
  • morcivert  (06.12.15 22:27:35) 
buradan almak fiyattan ziyade zamandan kazandırıyor


  • try again fail again fail better  (07.12.15 09:02:21) 
Ben fiyat ve zamandan da öte olarak bir görmek, cepte ne kadar yer kapladığını falan ölçmek istiyorum. Bir de metal dış yüzey sanırım bu. Soğuk hava için kötü olmaz mı o?


  • nawar  (07.12.15 11:25:19) 
direkt tene değmeyeceği için rahatsız edeceğini sanmam. muhtemelen ben bunu bugün yarın karaköy'deki kampçılardan alırım. yazarım yorumlarımı


  • try again fail again fail better  (07.12.15 15:53:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.