[]

televizyon seçimi

yaw bunu neye göre yapıyoruz bi anlatın hele? ppr hz falan ne olmalı? ben bi çözünürlük bilirim bi boyut? geri kalanı hakkında hiç bir fikrim yok? hangi markaya yönelelim? en az kaç hz olsun falan? başlangıç için bir iki tüyo verebilecek olan var mı ?




 
büyüklüğü uygun, full hd olan bütçene en uygun televizyonu al yeter. 3D, 200hz falan filan bunlara ihtiyaç yok.

bu arada televizyonlar satış mağazalarında gözüne küçük gelir. o 37 ekran gibi görünen 82cm televizyonlar orta boy bir odaya rahat yeter. büyük boy bir ev salonuna 102 veya 106cm boyut idealdir.
  • orpheus  (05.12.15 19:36:43 ~ 19:38:28) 
lg ya da samsung dışına pek çıkmayın. para varsa sharp, panasonic vs de bakılabilir belki. nasıldır fikrim yok. 3d şart ise samsung kullanıcısı olarak lg öneririm.
eğer teknoloji gelişmediyse maksimum 100 ya da 200hz var. yazılımla 800hz yapılıp satılıyor. smart tv lazımsa yeni nesil android tvler var. philips ve sonyde. bunlara da bakılabilir. vestel ve vestelin yan sanayi garip markalı tvlerini şahsen almam. ne kadar büyük alsan da bir süre sonra gözüne normal gelecek. 106'nın aşağısına bakma.

  • sutlu nescafe  (05.12.15 20:12:17) 
oncelikle kullanim amacin ne olacak?

smart ozellik olsun mu, netten dizi film izleyecen mi, dahili uydu alicisi olsun mu, 3d olsun mu, harddisk takip mi film izlicen, film izleyecek misin, izleyeceksen elindeki filmler 1080p mkv mi yoksa dusuk cozunurluk mu, futbol basketbol vs mac izleyecek misin, pc ye baglayip oyun monitoru olarak kullanacak misin, koymayi dusundugun oda kac m2, digiturk dsmart gibi platformlardan hd icerik izlenecek mi, 4k olsun mu gibi temel sorulara cevap vererek baslayabilirsin.

ha ben bunlarin hepsini yapsin ayni zamanda fiyat performans da olsun dersen su iki modeli hangi inc istersen ona gore arastir:

lg49uf8507 ve bunun 55 inc modeli.

49 inc olani 2400-2500 civarinda kampanyalarla alinabiliyor. 55 inc de 3000 tl civari.
  • jugador  (05.12.15 20:20:26) 
full hd, en ucuz fiyat , en büyük boyut. rağbet görmese de plazmalar oldukça avantajlı ve kaliteli. 150 ekran kullanıyorum, 160 almadığım için pişmanım.


  • hasmetizm 2046  (05.12.15 21:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.