[]

windows.old sorusu

ben yeni bilgisayar topladım, windows 10 kurdum 120 gb'lık ssd'ye. 1 hafta falan oluyor. birkaç kez bildirim geldi yer açmak için eski windows'u silin falan diye, takmadım eski windows yok zaten dedim. tekrar tekrar gelince tıkladım bir baktım 18 gb'lık windows.old dosyası var. bu ne ola ki? sileceğim zaten ama merak ettim sadece ne alaka diye.




 
Eski Windows kurulumnu yedeklemiş Windows 10 kurulumu.
Sil gitsin.

  • godless frog  (05.12.15 00:48:58) 
yav şimdi aklıma geldi windowsu kurduktan sonra backup yapmıştım o galiba bu old.


  • signore  (05.12.15 01:02:05) 
o değil.
kurulum kendi kendine windows.old bırakıyor. Bir şey olursa geri alınabilsin diye. Sil sen.

  • godless frog  (05.12.15 01:04:19) 
disk temizleme yaparsan, o da siliniyor zaten. Eski windowsla falan alakası yok. Sıfırdan temiz windows 10 kursan da oluyor o klasör.


  • yavuzsyildiz  (05.12.15 01:11:09) 
temiz kurulum yap hocam. eski windowsu update ederek yada üzerine yeni win kurarak kullanma. daha yavaş çalışır.


  • morcivert  (05.12.15 10:50:35) 
bundan temiz kurulum mu var? sıfır bilgisayara windows kurdum daha temizi nedir :)


  • signore  (05.12.15 14:05:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.