[]

Yeni yil gecesi ne yapacaksiniz?

31 Aralik planlariniz ne?




 
evdeyim. arkadaşlar ile yemek ve küçük bi parti gibi birşey yapacaz.


  • allanpoe  (03.12.15 20:19:15) 
viyana veya prag da romantik bir akşam.
butcee 1200€ 2 kişi 3 gün 2 gece.
otel tavsiyeniz varsa alırım
  • cenkertem.afc  (03.12.15 20:27:21) 
kiribati'de buki


  • ermanen  (03.12.15 20:32:50) 
ailemle olurum umarım. dayımla yengem ayrıldı, kuzenim de çok küçük daha 9 yaşında. bir de iki teyzem de boşanmış durumda zaten, diğer kuzenlerim de parçalanmış aile çocukları yani. küçük olan çok küçük ama, diğer kuzenlerim biraz daha büyüktü anne babaları ayrıldığında, bu ufaklık çok etkilendi, geçende bize geldiklerinde de pek bir ağladı, kıyamam. o yüzden ailemle birlikte olup kuzenimle de eğlenmeyi planlıyorum yılbaşında. zaten arkadaşlarım da genelde aileleri ile oluyorlar, öyle hiç arkadaşlarımla yılbaşı yapmadım sanırım, ailemden uzakta okuduğum dönemde hariç ki onda da hep sınavlara denk geliyordu zaten ya da sarhoş ev arkadaşlarımla uğraşmak zorunda kalıyordum. o yüzden pek bana göre değil sanırım ev partisi ya da dışarı çıkmak vs. 30 yaşındaki koca insan olaraktan küçük kuzenimle oyun hamuru ya da twister oynamayı tercih ederim. tombala ya da.


  • pasp  (03.12.15 20:45:33) 
Ölmezsem sağ kalırsam eğer her yıl olduğu gibi tek başıma hiçbir şey yapmadan evde bezmeye devam edicem.


  • clones  (03.12.15 20:50:58) 
klasik, mandalina soycam. ruslara satılamayanlarsan.


  • [silinmiş]  (03.12.15 21:09:47) 
sevgilim gelebilirse onunla geçiricem gelemezse ailemle yemek çerez tombala eşliğinde.


  • sanguine mcqaer  (03.12.15 21:10:27) 
izmir'e kuzenimin yanına gitmeyi düşünüyorum, ağır bi ameliyat geçirdi geçenlerde ailecek yanına gitcez yani ben işlerimi ayarlayabilirsem onlara katılcam. hem moral toplama hem toplu görüşme gibi olacak, güzel olcak sanırım.


  • pamuk helvalar cebe  (03.12.15 21:18:13) 
gecen sene oldugu gibi ben de yine viyana'da kutlicam.
yine gecen sene oldugu gibi gündüz maskeli/kostümlü kosuya katilcam (git: 877488) ve bir ocak sabahi da belediye binasi önünde dev ekrandan canli verilen viyana filarmoni orkestrasindan yeni yil konserini izlicem.

  • shi aila  (03.12.15 21:31:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.